Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Lincoln MKZ

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. We hebben onlangs ontdekt hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren. Vandaag zullen we een irritant probleem onderzoeken dat gevaarlijk kan zijn in slechte weersomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Lincoln MKZ . En om dit te beantwoorden, zullen we eerst proberen uit te zoeken waarom de ruitenwissers op uw Lincoln MKZ vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Lincoln MKZ vastzitten?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de redenen van de vastzittende ruitenwissers van uw Lincoln MKZ . Om te beginnen kijken we in de voorste ruitenwissers en in een tweede keer in de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Lincoln MKZ vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een na de ander doorlopen verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Lincoln MKZ vastlopen :

  • Een van de meest voorkomende motieven van het vast komen te zitten van de ruitenwissers aan uw Lincoln MKZ is de motor die ze aandrijft. Deze motoren kunnen in de loop van de tijd namelijk vermogen verliezen en moeten uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn vanwege een voorwerp dat de werking van de messen belemmert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de problemen, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de voorste ruitenwissers van uw Lincoln MKZ mogelijk niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te evalueren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorste ruitenwissers van uw Lincoln MKZ zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee auto-onderdelen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Weggedrag Lincoln MKZ

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Lincoln MKZ vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Lincoln MKZ , de wortels van uw problemen zijn min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto is, zijn er nog steeds enkele speciale auto-onderdelen die problemen kunnen veroorzaken alleen op de achterruit van uw Lincoln MKZ. Vergeet dus niet om dezelfde onderzoeken uit te voeren als in het vorige deel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Lincoln MKZ te ontgrendelen?

Ten slotte zullen we voor dit tweede deel bekijken welke oplossingen voor jou beschikbaar zijn om er zeker van te zijn dat de ruitenwissers op je Lincoln MKZ zijn ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Lincoln MKZ ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zijn hetzelfde en we zullen ze in dit deel een voor een schetsen, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkeringsproblemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Lincoln MKZ, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In dat geval moet u de motorunit lokaliseren en vervolgens de stroomkabels hiervan loskoppelen (wees voorzichtig dat er verschillende moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden) en verwijder dan de borstels en de koppeling. Eindelijk moet je deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op je Lincoln MKZ monteren.

    .

  • In deze situatie is het vrij eenvoudig maar duur om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Lincoln MKZ-wisser geblokkeerd vanwege een stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) lokaliseren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Lincoln MKZ?

.

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKZ in de categorie Lincoln MKZ.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector