Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Service-lampje Lexus NX uitschakelen

Aandacht besteden aan uw auto is belangrijk in deze moderne tijd, in feite, als u er niet het minste onderhoud aan doet, of als u geen rekening houdt met signalen van abnormaliteit, loopt u een groot risico uw auto te verwelken. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over zullen hebben, een van de indicaties dat de meest storende automobilisten de olieverversingsmeter zijn, hoe het servicelicht op de Lexus NX uit te schakelen? Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken waar deze meter mee correspondeert, en in een tweede stap de procedure waaraan we ons moeten houden om te presteren een reset van de service-indicator op Lexus NX? .

Voordeel en bediening van de servicelicht Lexus NX:

Laten we onze gids beginnen met de betekenis van het servicelampje op het dashboard van uw Lexus NX .

Wat betekent het indicatielampje op de Lexus NX?

Laten we ons artikel beginnen met het belang van het servicelampje op uw Lexus NX. De bedoeling van deze meter is om u te waarschuwen voor de noodzaak om het onderhoud van uw Lexus NX uit te voeren, dwz het verversen van de olie. Afhankelijk van het type motor van uw auto en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 / 000 / 20 km doen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. Over het algemeen zult u dit waarschuwingslicht kunnen herkennen omdat het is gematerialiseerd in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Lexus NX inschakelt. Deze teller staat ook wel eens bekend als de servicelampje op Lexus NX .

Waarom het servicelampje op Lexus NX op nul zetten?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw garage laat uitvoeren, wordt verondersteld dit lampje te resetten, zodat u gewaarschuwd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Lexus NX te doen . Aan de andere kant, zelfs als u uw eigen olie ververst, moet u deze teller voor dezelfde factoren resetten. Laatste kans, u uw eigen olieverversing uitvoert en u uw Lexus NX wilt doorverkopen, is het beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het onderhoud van de auto heeft uitgevoerd . Aarzel niet om advies te vragen in ons artikel over welke olie u moet kiezen om de olie te verversen op Lexus NX.

Weiterlesen:
Motor trilt op Lexus NX, wat te doen?

Hoe kan ik het servicelampje van de Lexus NX uitschakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent in dit artikel, hoe het servicelampje op Lexus NX uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden, afhankelijk van het jaar van uw auto en de opties van uw auto, we zullen u die gewoon geven de belangrijkste technieken om de service-indicator van uw auto te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw Lexus NX te drukken, zet dan het contact aan en laat de knop 10 seconden ingedrukt. U hoeft alleen maar het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of deze procedure compatibel is met uw Lexus NX.

schakel het servicelampje uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede kans, je zult het kunnen schakel het servicelampje van uw Lexus NX uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje van de Lexus NX uit met behulp van een OBD-diagnoseprogramma:

.

Een techniek die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan dankzij de diagnostische plug van uw Lexus NX, reset u de afvoerindicator door op zijn computer te reageren . Je hebt een OBD-tool nodig, die je tussen de 10 en 50 euro kost, je kunt ontdekken hoe je deze gebruikt in ons artikel Lexus NXhoe een foutcode op Lexus NX te lezen.

Weiterlesen:
Versnellingsvibraties op Lexus NX, wat te doen?

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Lexus NX:

Ten slotte lijkt het misschien logisch, maar u zult het exacte proces voor uw automodel ontdekken in de autoservicehandleiding. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Als u nog vragen heeft over de Lexus NX, aarzel dan niet om onze Lexus NX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector