Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Service-lampje uitschakelen Lexus IS

Het is in deze moderne tijd nodig om uw auto in de gaten te houden, eigenlijk, als u er niet het minimale onderhoud aan doet, of als u geen rekening houdt met abnormale signalen, loopt u het risico uw auto te verwelken. Dit is precies het onderwerp dat we vandaag gaan bespreken, een van de indicaties dat de meeste chauffeurs van invloed zijn, is de olieverversingsmeter, hoe het servicelicht op zijn Lexus IS uit te schakelen? Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken waar deze meter mee correspondeert, en in een tweede stap de procedure die we moeten volgen om uit te voeren een reset van de service-indicator op Lexus IS? .

Voordeel en bediening van de servicelicht Lexus IS:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw Lexus IS .

Wat betekent het indicatielampje op de Lexus IS?

Laten we ons artikel beginnen met het belang van het servicelampje op uw Lexus IS. Het doel van deze meter is om u te informeren over de noodzaak om het onderhoud van uw Lexus IS uit te voeren, dat wil zeggen het verversen van de olie. Afhankelijk van het type motoreenheid van uw auto en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 / 000 / 20 km doen… Deze parameter wordt bepaald door de fabrikant. Over het algemeen zult u dit waarschuwingslicht kunnen herkennen omdat het is gematerialiseerd in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Lexus IS inschakelt. Deze teller staat ook wel eens bekend als de servicelampje op Lexus IS .

Waarom het servicelampje op Lexus IS op nul zetten?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw garage laat uitvoeren, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u op de hoogte kunt worden gesteld wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Lexus IS te doen . Aan de andere kant, ongeacht of u uw eigen olie ververst, moet u om dezelfde redenen deze teller resetten. Laatste kans, u zelf olie ververst en u uw Lexus IS wilt doorverkopen, is het voor de toekomstige koper beter om er zeker van te zijn dat u het onderhoud van de auto heeft uitgevoerd . Denk niet twee keer na om ons artikel te raadplegen over welke olie u moet kiezen om de olie te verversen op Lexus IS.

Hoe kan ik het servicelampje van Lexus IS uitschakelen?

Laten we nu naar het deel gaan dat u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent in dit artikel, hoe het servicelampje op Lexus IS uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw auto, we zullen u die gewoon geven de belangrijkste oplossingen om de service-indicator van uw auto te resetten .

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Lexus IS uitschakelen?

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste remedie, je kunt het proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw Lexus IS te drukken, zet dan het contact aan en laat de knop 10 seconden ingedrukt. U hoeft alleen maar het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of deze procedure compatibel is met uw Lexus IS.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede kans, je zult het kunnen schakel het servicelampje van uw Lexus IS uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje verdwijnt.

schakel het servicelampje op Lexus IS uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een methode die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnosetool nodig is. Jij kan dankzij de diagnostische plug van uw Lexus IS, reset u de afvoerindicator door op zijn computer te reageren . U heeft een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in ons artikel Lexus ISHoe leest u een foutcode op Lexus IS.

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Lexus IS:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar de exacte procedure voor uw automodel vindt u in de autoservicehandleiding. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Als u meer handleidingen over de Lexus IS wenst, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Weiterlesen:
Lexus IS DAT GAAT in de slappe modus
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector