Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Servicelampje Land Rover Discovery uitschakelen

Aandacht voor uw auto is tegenwoordig essentieel, inderdaad, als u er niet het minimale onderhoud aan doet, of als u geen rekening houdt met signalen van abnormaliteit, loopt u een groot risico om uw auto te zien wegkwijnen. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben, een van de tekenen die bestuurders het meest treffen, is de olieverversingsmeter, hoe het servicelampje op zijn Land Rover Discovery uit te schakelen? Om dit te bereiken, zullen we eerst zien wat deze meter betekent, en in een tweede stap, de procedure die moet worden gevolgd om uit te voeren een reset van de service-indicator op Land Rover Discovery? .

Interesse en werking van het servicelampje Land Rover Discovery:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw Land Rover Discovery .

Wat betekent het servicelampje op de Land Rover Discovery?

Laten we onze inhoudspagina beginnen met het belang van het servicelampje op uw Land Rover Discovery. Het doel van deze meter is om u te informeren over de noodzaak om het onderhoud van uw Land Rover Discovery uit te voeren, dwz de olieverversing. Op basis van het soort motor van uw auto en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km doen… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslampje over het algemeen kunnen herkennen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Land Rover Discovery inschakelt. Deze teller wordt ook wel eens de . genoemd servicelampje op Land Rover Discovery .

Waarom het servicelampje op de Land Rover Discovery terugzetten op nul?

.

Wanneer u uw olieverversing bij uw garage laat uitvoeren, wordt verondersteld dit lampje te resetten, zodat u gewaarschuwd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden wanneer u op het tijdstip arriveert om het onderhoud van uw Land Rover Discovery te doen . Aan de andere kant, ongeacht of u uw eigen olieverversing uitvoert, moet u deze teller om dezelfde redenen resetten. Laatste mogelijkheid, u doet uw eigen olieverversing en u wilt uw Land Rover Discovery doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het onderhoud aan de auto heeft gedaan . Denk niet twee keer na om advies in te winnen op onze inhoudspagina over welke olie u moet kiezen om de olieverversing op Land Rover Discovery uit te voeren.

Weiterlesen:
Hoe versnellingsbakolie verversen op Land Rover Discovery Sport?

Hoe het servicelampje op Land Rover Discovery uit te schakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent in deze inhoudspagina, hoe het servicelampje op Land Rover Discovery uit te schakelen? Er zijn een aantal methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw auto, die we u gewoon geven de belangrijkste technieken om de service-indicator van uw auto te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen auto uit door op de kilometertellerknop op uw Land Rover Discovery te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Land Rover Discovery.

schakel het servicelicht uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen doe het servicelicht van je Land Rover Discovery uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje op Land Rover Discovery uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een techniek die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan reset dankzij de diagnosestekker van uw Land Rover Discovery de afvoerindicator door op de computer te handelen . U heeft een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken op onze inhoudspagina Land Rover Discoveryhoe lees je een foutcode op Land Rover Discovery.

Weiterlesen:
Beste head-unit voor Land Rover Discovery Sport

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Land Rover Discovery:

Ten slotte lijkt het misschien logisch, maar het exacte proces voor uw automodel vindt u in de autoservicehandleiding. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector