Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Servicelampje Land Rover Range Rover Evoque uitschakelen

Aandacht besteden aan uw voertuig is in deze moderne tijd absoluut noodzakelijk, als u het minimale onderhoud eraan niet doet, of als u geen aandacht schenkt aan tekenen van abnormaliteit, loopt u een groot risico om uw auto te zien wegkwijnen. Dit is precies het onderwerp waar we ons vandaag op zullen concentreren, een van de tekenen die autobezitters de meeste last bezorgen, is de olievervangingsmeter, hoe het servicelampje op zijn Land Rover Range Rover Evoque uit te schakelen? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst zien wat deze meter aangeeft en vervolgens in een tweede stap de te volgen procedure een reset van de service-indicator op Land Rover Range Rover Evoque? .

Voordeel en werking van het servicelampje Land Rover Range Rover Evoque:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw Land Rover Range Rover Evoque .

Wat betekent het indicatielampje op de Land Rover Range Rover Evoque?

Laten we onze inhoud beginnen met de interesse van het servicelampje op uw Land Rover Range Rover Evoque. De bedoeling van deze meter is om u op de hoogte te stellen van de noodzaak om het onderhoud van uw Land Rover Range Rover Evoque uit te voeren, dwz het vervangen van de olie. Op basis van het soort motorblok van uw motorvoertuig en de gebruikte olie moet u dit elke 15 000 / 20 000 / 30 000 km halen… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. U zult dit waarschuwingslicht over het algemeen kunnen waarnemen omdat het gematerialiseerd is in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Land Rover Range Rover Evoque inschakelt. Deze teller wordt ook vaak de servicelampje op Land Rover Range Rover Evoque .

Waarom het servicelampje op nul resetten op de Land Rover Range Rover Evoque?

.

Wanneer u uw olieverversing door uw monteur laat uitvoeren, wordt verondersteld dit lampje te resetten, zodat u geïnformeerd kunt worden wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de servicelampje gaat branden wanneer u op het tijdstip arriveert om het onderhoud van uw Land Rover Range Rover Evoque te doen . Maar zelfs als u uw eigen olieverversing uitvoert, moet u deze teller om dezelfde redenen opnieuw instellen. Laatste mogelijkheid, u doet uw eigen olieverversing en u wilt uw Land Rover Range Rover Evoque doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u het onderhoud van het voertuig heeft uitgevoerd . Denk niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen over welke olie u moet selecteren om de olieverversing op Land Rover Range Rover Evoque uit te voeren.

Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op de Land Rover Range Rover Sport?

Hoe het servicelampje op Land Rover Range Rover Evoque uitschakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent, hoe het servicelampje op Land Rover Range Rover Evoque uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden, afhankelijk van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, we geven u er gewoon een de belangrijkste technieken om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste remedie, je kunt het proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw Land Rover Range Rover Evoque te drukken, zet vervolgens het contact aan en laat de toets 10 seconden ingedrukt worden gehouden. U hoeft alleen het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Land Rover Range Rover Evoque.

schakel het servicelampje uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, u zult de mogelijkheid hebben schakel het servicelicht van uw Land Rover Range Rover Evoque uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje op de Land Rover Range Rover Evoque uit met behulp van een OBD-diagnosetool:

.

Een techniek die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnostisch hulpmiddel nodig is. Jij kan reset dankzij de diagnosestekker van uw Land Rover Range Rover Evoque de afvoerindicator door op de computer te handelen . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in onze inhoud Land Rover Range Rover Evoquehoe u een storingscode op Land Rover Range Rover Evoque kunt lezen.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op Land Rover Range Rover Evoque afstellen?

Schakel het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Land Rover Range Rover Evoque:

Ten slotte lijkt het misschien voor de hand liggend, maar u vindt het exacte proces voor uw automodel in de autoservicehandleiding. Als geen van onze technieken werkt, neem dan een kijkje.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector