Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
3 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Alfa Romeo 159, wat te doen?

We vervolgen onze reeks inhoudelijke artikelen over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we in dit artikel kijken waarom de sleutel zit vast in uw Alfa Romeo 159 contact . Bijzonder vervelend is dat een vastzittende ontstekingscilinder ervoor zorgt dat u uw auto niet kunt starten en dus niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen dit probleem op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, laten we u eerst zien waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens, in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Alfa Romeo 159 vast? En, tot slot, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die vastzit in uw Alfa Romeo 159-ontsteking.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Alfa Romeo 159?

De contactslot van uw Alfa Romeo 159 is een beveiligingscomponent. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstalpogingen. Het is geplaatst op de stuurkolom van uw auto, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Alfa Romeo 159 start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet identificeert. Het is nauw verwant aan de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Hoe start je een Alfa Romeo 159?

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Alfa Romeo 159?

Nu is het tijd om het je aan je te laten zien waarom de sleutel vastzit in uw Alfa Romeo 159-ontstekingscilinder? . Nu we hebben gedefinieerd wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Alfa Romeo 159 is geblokkeerd, aarzel dan niet om ons artikel over deze kwestie te lezen. Een neiman is geen slijtdeel dat je vaak vervangt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen als gevolg van regelmatige slijtage. Op deze website staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die blokkeert op Alfa Romeo 159 :

  • Regelmatige slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Alfa Romeo 159 : Zoals we eerder zeiden, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vastlopen of vol raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf waardoor deze niet goed meer werkt. In dit geval zou u complicaties moeten ondervinden bij het insteken en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Alfa Romeo 159 die stuk gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben onthuld, als we het hebben over de neiman die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Alfa Romeo 159 geforceerd: Eindelijk, laatste kans, en het is min of meer voor de hand liggend, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw auto eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne elementen verdraaid en daarmee de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
Hoe kan ik GPS updaten op mijn Alfa Romeo 159?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in het contactslot van mijn Alfa Romeo 159?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel vast in het contact van uw Alfa Romeo 159 . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Alfa Romeo 159 verstopt is als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een ontvetter van het type WD40 en laat het even inwerken, het zou de neiman van uw Alfa Romeo 159 moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw ontsteking zit als gevolg van een defect element: Als het uiteindelijk een gevolg is van een intern element dat uw contactslot niet langer gedeblokkeerd is, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), raden wij u aan om naar een expert te gaan die dat ook zal doen moet u een nieuwe sleutel geven om uw Alfa Romeo 159 te starten.

.

Kijk voor meer tips over de Alfa Romeo 159 in de categorie Alfa Romeo 159.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector