Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
5 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Alfa Romeo Mito, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we in dit artikel kijken waarom de sleutel zit vast in uw Alfa Romeo Mito contact . Bijzonder frustrerend is dat het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder ervoor zorgt dat u niet kunt starten en dus uw motorvoertuig niet kunt gebruiken. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen dit probleem op te lossen. Om dit te bereiken laten we u eerst zien waarvoor de ontsteking van uw motorrijtuig wordt gebruikt en vervolgens, in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Alfa Romeo Mito vast? En, eindelijk, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die vastzit in uw Alfa Romeo Mito-ontsteking.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Alfa Romeo Mito?

De contactslot van uw Alfa Romeo Mito is een veiligheidselement. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstalpogingen. Het wordt geplaatst op de stuurkolom van uw motorvoertuig, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Alfa Romeo Mito start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet identificeert. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we meestal naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Mijn Alfa Romeo Mito trekt naar rechts, wat te doen?

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Alfa Romeo Mito?

Nu is het tijd om het je aan je te laten zien waarom de sleutel vastzit in uw Alfa Romeo Mito-ontstekingscilinder . Nu we hebben beschreven wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Alfa Romeo Mito geblokkeerd is, aarzel dan niet om een ​​kijkje te nemen op onze inhoudspagina over dit onderwerp. Een neiman is geen slijtdeel dat je regelmatig vervangt maar de tijd heeft hier invloed op en het kan voorkomen dat je het door normale slijtage moet vervangen. In dit artikel staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die blokkeert op Alfa Romeo Mito :

  • Regelmatige slijtage van de ontstekingscilinder van uw Alfa Romeo Mito : Zoals we hierboven hebben uitgelegd, kunnen de elementen van de neiman na verloop van tijd vast komen te zitten, of worden ze beladen met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de neiman niet goed meer kan werken. In dit geval zou u moeite moeten hebben met het plaatsen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Alfa Romeo Mito die uitvalt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding hebben uitgelegd, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Alfa Romeo Mito geforceerd: Eindelijk de laatste mogelijkheid, en het is min of meer voor de hand liggend, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en dus de neiman ervan beschadigd.

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in het contactslot van mijn Alfa Romeo Mito?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn voor behandeling een sleutel vast in het contact van uw Alfa Romeo Mito . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zijn de oplossingen niet hetzelfde, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd vanwege een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te trekken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Alfa Romeo Mito verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het even inwerken, het zou de neiman van uw Alfa Romeo Mito moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het uiteindelijk door een intern element is dat uw contactslot niet meer gedeblokkeerd is zult u helaas het hele blok (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman) moeten vervangen, dan adviseren wij u naar een specialist te gaan die ook u een nieuwe sleutel geven om uw Alfa Romeo Mito te starten.
Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Alfa Romeo Mito?

.

Kijk voor meer tips over de Alfa Romeo Mito in de categorie Alfa Romeo Mito.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector