Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Land Rover Discovery, wat te doen?

We vervolgen onze reeks inhoudelijke artikelen over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in het contact van je Land Rover Discovery . Bijzonder irritant is dat een vastzittende ontstekingscilinder ervoor zorgt dat u niet kunt starten en uw auto dus niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens, in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Land Rover Discovery vast? En, tot slot, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die vastzit in uw Land Rover Discovery-contact.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Land Rover Discovery?

De contactslot van uw Land Rover Discovery is een beveiligingsonderdeel. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstalpogingen. Het wordt geïnstalleerd op de stuurkolom van uw auto, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Land Rover Discovery start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet herkent. Het is nauw verwant aan de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman hebben we het vaak over een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Land Rover Discovery updaten?

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Land Rover Discovery?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel vastzit in uw Land Rover Discovery-ontstekingscilinder . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom hij vastzit. Als het het stuur van uw Land Rover Discovery is dat geblokkeerd is, aarzel dan niet om onze inhoud hierover te lezen. Een neiman is geen aan slijtage onderhevig onderdeel dat je vaak vervangt maar de tijd heeft er wel invloed op en het kan voorkomen dat je deze moet vervangen als gevolg van regelmatige slijtage. In dit artikel staan ​​de verschillende verklaringen van a ontsteking die vergrendelt op Land Rover Discovery :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Land Rover Discovery : Zoals we eerder hebben uitgelegd, kunnen de elementen van de neiman na verloop van tijd vast komen te zitten, of beladen worden met stof of kleine deeltjes van buitenaf waardoor het niet correct functioneert. In dit geval zou u moeite moeten hebben met het plaatsen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Land Rover Discovery dat uitvalt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben onthuld, als we het hebben over de neiman die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Land Rover Discovery geforceerd: Eindelijk, de laatste mogelijkheid, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van je auto eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en daarmee de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Land Rover Discovery

Hoe ontgrendel ik de sleutel die in het contactslot van mijn Land Rover Discovery zit?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om te repareren een sleutel vast in het contact van uw Land Rover Discovery . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, ontdek ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer zachtjes met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Land Rover Discovery verstopt is als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een ontvetter van het type WD40 en laat het even inwerken, het zou de neiman van uw Land Rover Discovery moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw ontsteking zit als gevolg van een defect element: Als het uiteindelijk als gevolg van een intern element is dat uw contactslot niet meer gedeblokkeerd is, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), dan adviseren wij u naar een expert te gaan die ook om u een nieuwe sleutel te geven om uw Land Rover Discovery te starten.

.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector