Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw tankklep of motorkap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in het contact van uw Land Rover Range Rover Evoque . Vooral vervelend, een vastzittende ontstekingscilinder zorgt ervoor dat u niet kunt starten en dus uw auto niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen dit probleem op te lossen. Om dit te doen, zullen we u eerst uitleggen waarvoor het contact van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Land Rover Range Rover Evoque vast? En, tot slot, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die vastzit in uw Land Rover Range Rover Evoque-ontsteking.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Land Rover Range Rover Evoque?

De contactslot van uw Land Rover Range Rover Evoque is een veiligheidselement. Het doel is om uw auto te beveiligen tegen diefstalpogingen. Het is geplaatst op de stuurkolom van uw auto, gemaakt in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Land Rover Range Rover Evoque start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet herkent. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal bevatten. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, hebben we het vaak over een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Raam vast op Land Rover Range Rover Evoque, wat kan ik doen?

Waarom zit de sleutel vast in het contact van uw Land Rover Range Rover Evoque?

Nu is het tijd om het je uit te leggen waarom de sleutel vastzit in uw Land Rover Range Rover Evoque-ontstekingscilinder . Nu we hebben beschreven wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Land Rover Range Rover Evoque is geblokkeerd, aarzel dan niet om onze inhoud over dit onderwerp te lezen. Een neiman is geen slijtdeel dat je herhaaldelijk vervangt maar de tijd heeft hier invloed op en het kan voorkomen dat je het door normale slijtage moet vervangen. In dit artikel staan ​​de verschillende verklaringen van a ontsteking die vergrendelt op Land Rover Range Rover Evoque :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Land Rover Range Rover Evoque : Zoals we in de loop van de tijd hebben uitgelegd, kunnen de elementen van de neiman vastlopen of vol raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf waardoor het niet goed kan werken. In dit geval zou u moeite moeten hebben met het plaatsen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Land Rover Range Rover Evoque dat kapot gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben onthuld, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft te veel op de ontstekingscilinder van uw Land Rover Range Rover Evoque geforceerd: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer logisch, als iemand de neiman te veel opdrong bij het ontgrendelen van het stuur van uw auto, heeft hij mogelijk interne elementen verdraaid en zo de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofklep vast op de Land Rover Range Rover Evoque?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in het contactslot van mijn Land Rover Range Rover Evoque?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om te repareren een sleutel vast in het contact van uw Land Rover Range Rover Evoque . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, vindt u ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd door verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer zachtjes met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Land Rover Range Rover Evoque verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter type WD40 en laat het even inwerken, het zou de neiman van uw Land Rover Range Rover Evoque moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel vastzit in uw ontsteking vanwege een defect element: Als het uiteindelijk te wijten is aan een intern element dat uw contactslot niet langer gedeblokkeerd is, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), raden we u aan naar een expert te gaan die ook u een nieuwe sleutel geven om uw Land Rover Range Rover Evoque te starten.

.

Als je meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector