Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in contact van Lexus UX, wat te doen?

We vervolgen onze reeks inhoudelijke artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw tankklep of motorkap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in je Lexus UX contact . Bijzonder irritant is dat een vastzittende ontstekingscilinder ervoor zorgt dat u niet meer kunt starten en uw motorvoertuig dus niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen dit probleem op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst uitleggen waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens, in een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Lexus UX vast? En, eindelijk, hoe u de sleutel kunt deblokkeren die in uw Lexus UX-ontsteking zit.

Wat is de bedoeling van het contactslot van mijn Lexus UX?

De contactslot van uw Lexus UX is een veiligheidselement. Het is bedoeld om uw auto te beschermen tegen diefstalpogingen. Het bevindt zich op de stuurkolom van uw motorvoertuig, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het is bedoeld om te voorkomen dat uw Lexus UX start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet identificeert. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal bevatten. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en wanneer we het hebben over geblokkeerde neiman verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Stuur dat piept op Lexus UX?

Waarom zit de sleutel vast in uw Lexus UX-ontsteking?

Nu is het tijd om het je uit te leggen waarom de sleutel vastzit in uw Lexus UX-ontstekingscilinder . Nu we hebben gedefinieerd wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Lexus UX is geblokkeerd, aarzel dan niet om ons artikel over dit onderwerp door te bladeren. Een neiman is geen slijtageonderdeel dat je vaak verwisselt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen als gevolg van normale slijtage. Op deze website staan ​​de verschillende verklaringen van a ontsteking die vergrendelt op Lexus UX :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Lexus UX : Zoals we in de loop van de tijd hebben uitgelegd, kunnen de componenten van de neiman vastlopen of vol komen te zitten met stof of kleine deeltjes van buitenaf waardoor deze niet correct functioneert. In een dergelijk geval zou u complicaties moeten voelen bij het insteken en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een element van de ontsteking van uw Lexus UX dat kapot gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben uitgelegd, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft te veel op de ontstekingscilinder van uw Lexus UX geforceerd: Eindelijk, laatste kans, en het is min of meer logisch, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne elementen verdraaid en daarmee de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Lexus UX?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Lexus UX-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om mee om te gaan een sleutel die vastzit in uw Lexus UX-ontsteking . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, vindt u ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer zachtjes met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Lexus UX verstopt is als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een ontvetter van het type WD40 en laat het even werken, het zou de neiman van uw Lexus UX moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw ontsteking zit als gevolg van een defect element: Als het uiteindelijk een gevolg is van een intern element dat uw contactslot niet langer gedeblokkeerd is, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), raden wij u aan om naar een expert te gaan die dat ook zal doen moet u een nieuwe sleutel geven om uw Lexus UX te starten.

.

Als je meer handleidingen over de Lexus UX wilt, ga dan naar onze Lexus UX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector