Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in ontsteking van Lincoln Continental, wat te doen?

We vervolgen onze reeks inhoudelijke artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Lincoln Continental ontsteking . Vooral irriterend, het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw motorvoertuig niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Lincoln Continental vast? En tot slot, hoe u de sleutel in uw Lincoln Continental-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Lincoln Continental?

De contactslot van uw Lincoln Continental is een beveiligingsfunctie. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstalpogingen. Het bevindt zich op de stuurkolom van uw motorvoertuig, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Lincoln Continental start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze de sleutel van uw motorvoertuig niet herkent. Het is nauw verwant aan de startschakelaar met het sleutelslot en een elektrische schakelaar. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Hoe Lincoln Continental te slepen?

Waarom zit de sleutel vast in uw Lincoln Continental-ontsteking?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel in uw Lincoln Continental-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Lincoln Continental is geblokkeerd, twijfel dan niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina over dit onderwerp. Een neiman is geen slijtdeel dat je regelmatig vervangt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen als gevolg van regelmatige slijtage. Op deze website staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die vergrendelt op Lincoln Continental :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Lincoln Continental : Zoals we hierboven al zeiden, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vastlopen of gevuld worden met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de goede werking ervan wordt verhinderd. In dat geval zou u problemen moeten hebben met het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendeld is.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Lincoln Continental dat defect raakt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding beschreven, als we het hebben over de neiman die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Lincoln Continental gedrukt: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel opdringt om het stuur van je motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij misschien interne componenten verdraaid en daarmee de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Lincoln Continental?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Lincoln Continental-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn voor behandeling een sleutel die vastzit in uw Lincoln Continental-ontsteking . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zijn de oplossingen niet vergelijkbaar, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer zachtjes met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Lincoln Continental verstopt is als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een WD40 ontvetter en laat het een tijdje werken, het zou de neiman van uw Lincoln Continental moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw ontsteking zit als gevolg van een defect element: Als het als gevolg van een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, moet u helaas het hele blok vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een professional te gaan die ook om u een nieuwe sleutel te geven om uw Lincoln Continental te beginnen.

.

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector