Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel vast in ontsteking van Lincoln Navigator, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we in dit artikel kijken waarom de sleutel zit vast in de ontsteking van uw Lincoln Navigator . Vooral frustrerend, het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw motorvoertuig niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te doen, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Lincoln Navigator vast? En tot slot hoe u de sleutel in uw Lincoln Navigator-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is de bedoeling van het contactslot van mijn Lincoln Navigator?

De contactslot van uw Lincoln Navigator is een beveiligingscomponent. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstal. Het bevindt zich op de stuurkolom van uw motorvoertuig, uitgevonden in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Lincoln Navigator start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze de sleutel van uw motorvoertuig niet identificeert. Het is nauw verwant aan de startschakelaar met het sleutelslot en een elektrische schakelaar. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln Navigator?

Waarom zit de sleutel vast in de ontsteking van uw Lincoln Navigator?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel in uw Lincoln Navigator-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Lincoln Navigator is geblokkeerd, aarzel dan niet om hierover advies in te winnen op onze inhoudspagina. Een neiman is geen aan slijtage onderhevig onderdeel dat je herhaaldelijk vervangt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je deze moet vervangen als gevolg van normale slijtage. In dit artikel staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die vergrendelt op Lincoln Navigator :

  • Regelmatige slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Lincoln Navigator : Zoals we hierboven hebben uitgelegd, kunnen de elementen van de neiman in de loop van de tijd vastlopen of vol raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de goede werking ervan wordt verhinderd. In dit geval zou u complicaties moeten ervaren bij het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een ontstekingselement van uw Lincoln Navigator dat kapot gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben onthuld, als we de neiman noemen die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Lincoln Navigator gedrukt: Eindelijk, laatste kans, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel opdringt om het stuur van je motorvoertuig eerder te ontgrendelen, kan hij interne elementen hebben verdraaid en zo de neiman ervan hebben gebroken.
Weiterlesen:
Stuur dat piept op Lincoln Navigator?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Lincoln Navigator-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om mee om te gaan een sleutel die vastzit in de ontsteking van uw Lincoln Navigator . Afhankelijk van de bron van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, vindt u ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer voorzichtig met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Lincoln Navigator verstopt is als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een WD40 ontvetter en laat het een tijdje werken, het zou de neiman van uw Lincoln Navigator moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw ontsteking zit als gevolg van een defect element: Als het als gevolg van een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een professional te gaan die ook om u een nieuwe sleutel te geven waarmee u uw Lincoln Navigator kunt starten.

.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector