Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Land Rover Discovery Sport, wat te doen?

We vervolgen onze reeks webcontent over wat er op uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Land Rover Discovery Sport ontsteking . Vooral irriterend, een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw motorvoertuig niet kunt gebruiken. We zullen er alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst laten zien waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Land Rover Discovery Sport vast? En tot slot, hoe u de sleutel in uw Land Rover Discovery Sport-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is de bedoeling van het contactslot van mijn Land Rover Discovery Sport?

De contactslot van uw Land Rover Discovery Sport is een zekerheidselement. De bedoeling is om uw auto te beschermen tegen pogingen tot diefstal. Het wordt gemonteerd op de stuurkolom van uw motorvoertuig, uitgevonden in 1931 door Abram Neiman. Het is de bedoeling om te voorkomen dat uw Land Rover Discovery Sport start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze de sleutel van uw motorvoertuig niet identificeert. Het is nauw verbonden met de startschakelaar, die het sleutelslot en een elektrische schakelaar bevat. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Servicelampje Land Rover Discovery uitschakelen

Waarom zit de sleutel in uw Land Rover Discovery Sport-ontsteking?

Nu is het tijd om het je aan je te laten zien waarom de sleutel in uw Land Rover Discovery Sport-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Land Rover Discovery Sport is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina over dit onderwerp te raadplegen. Een neiman is geen slijtdeel dat je regelmatig verwisselt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het door normale slijtage moet vervangen. Hier zijn de verschillende verklaringen van a ontsteking die vergrendelt op Land Rover Discovery Sport :

  • Regelmatige slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Land Rover Discovery Sport : Zoals we hebben uitgelegd, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vastlopen of vol raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de goede werking ervan niet meer mogelijk is. In dat geval moet u complicaties voelen bij het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een ontstekingselement van uw Land Rover Discovery Sport dat niet werkt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding beschreven, als we het hebben over de neiman die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Land Rover Discovery Sport geforceerd: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel opdringt om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, kan hij interne elementen hebben verdraaid en zo de neiman ervan hebben beschadigd.
Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Land Rover Discovery, wat te doen?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Land Rover Discovery Sport-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel die vastzit in uw Land Rover Discovery Sport-ontsteking . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, vindt u ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd vanwege een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Land Rover Discovery Sport verstopt zit door onzuiverheden : Gebruik een WD40 ontvetter en laat het een paar minuten werken, het zou de neiman van uw Land Rover Discovery Sport moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel vastzit in uw ontsteking vanwege een defect element: Als het tenslotte vanwege een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een professional te gaan die ook moet geven u een nieuwe sleutel om uw Land Rover Discovery Sport te starten.

.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector