Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Land Rover Range Rover Sport, wat te doen?

We vervolgen onze reeks inhoudelijke artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, zullen we in dit artikel bekijken waarom de sleutel zit vast in uw Land Rover Range Rover Sport ontsteking . Bijzonder vervelend is dat u met een vastzittende ontstekingscilinder niet kunt starten en daardoor uw motorvoertuig niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te doen, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Land Rover Range Rover Sport vast? En tot slot, hoe u de sleutel in uw Land Rover Range Rover Sport-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is de bedoeling van het contactslot van mijn Land Rover Range Rover Sport?

De contactslot van uw Land Rover Range Rover Sport is een zekerheidselement. Het doel is om uw auto te beveiligen tegen diefstal. Het wordt op de stuurkolom van uw motorvoertuig geplaatst, gemaakt in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Land Rover Range Rover Sport start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze de sleutel van uw motor niet herkent. Het is nauw verwant aan de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Land Rover Range Rover Sport inklappen?

Waarom zit de sleutel in uw Land Rover Range Rover Sport-ontsteking?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel in uw Land Rover Range Rover Sport-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben beschreven wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Land Rover Range Rover Sport is dat geblokkeerd is, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te raadplegen. Een neiman is geen slijtageonderdeel dat je vaak verwisselt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen als gevolg van regelmatige slijtage. In dit artikel staan ​​de verschillende verklaringen van a ontsteking die vergrendelt op Land Rover Range Rover Sport :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Land Rover Range Rover Sport : Zoals we hierboven hebben uitgelegd, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vast komen te zitten of worden geladen met stof of kleine deeltjes van buitenaf waardoor de goede werking ervan wordt verhinderd. In dit geval moet u problemen ondervinden bij het plaatsen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendeld is.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Land Rover Range Rover Sport dat niet werkt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben onthuld, als we de neiman noemen die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Land Rover Range Rover Sport geforceerd: Eindelijk, laatste kans, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel opdringt om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en zo de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Hoe start je een Land Rover Range Rover Evoque?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Land Rover Range Rover Sport-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn voor behandeling een sleutel die vastzit in uw Land Rover Range Rover Sport-ontsteking . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, vindt u ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te trekken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Land Rover Range Rover Sport verstopt is als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een WD40 ontvetter en laat het een paar minuten werken, het zou de neiman van uw Land Rover Range Rover Sport moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel door een defect element in uw contact zit: Als het uiteindelijk als gevolg van een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, moet u helaas het hele blok vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een specialist te gaan die ook moet u een nieuwe sleutel geven om uw Land Rover Range Rover Sport te starten.

.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Sport nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector