Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Land Rover Range Rover, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat je hebt gezien waarom je tankklep of motorkap vast kan komen te zitten, gaan we in dit artikel kijken waarom de sleutel zit vast in de ontsteking van uw Land Rover Range Rover . Vooral frustrerend, het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw motorvoertuig niet gebruikt. We zullen er alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te doen, zullen we u eerst laten zien waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Land Rover Range Rover vast? En tot slot, hoe u de sleutel in uw Land Rover Range Rover-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Land Rover Range Rover?

De contactslot van uw Land Rover Range Rover is een beveiligingsonderdeel. Het is de bedoeling dat uw auto wordt beveiligd tegen diefstal. Het wordt gemonteerd op de stuurkolom van uw motorvoertuig, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het is de bedoeling om te voorkomen dat uw Land Rover Range Rover start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze de sleutel van uw motorvoertuig niet identificeert. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op de Land Rover Range Rover?

Waarom zit de sleutel in uw Land Rover Range Rover-ontsteking?

Nu is het tijd om het je aan je te laten zien waarom de sleutel in uw Land Rover Range Rover-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben beschreven wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Land Rover Range Rover geblokkeerd is, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te lezen. Een neiman is geen slijtdeel dat je vaak vervangt maar de tijd heeft hier invloed op en het kan voorkomen dat je het door normale slijtage moet vervangen. In dit artikel staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die vergrendelt op Land Rover Range Rover :

  • Regelmatige slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Land Rover Range Rover : Zoals we hebben uitgelegd, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vast komen te zitten of worden geladen met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor deze niet correct kan functioneren. In dat geval zou u problemen moeten hebben met het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendeld is.
  • Een ontstekingselement van uw Land Rover Range Rover dat niet werkt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben uitgelegd, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Land Rover Range Rover geforceerd: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer logisch, als iemand de neiman te veel heeft gedwongen om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en zo de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Land Rover Range Rover Sport die sterft tijdens het rijden

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Land Rover Range Rover-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel die in uw Land Rover Range Rover-ontsteking zit . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, vindt u ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd door verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer voorzichtig met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Land Rover Range Rover verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een WD40 ontvetter en laat het een paar minuten werken, het zou de neiman van uw Land Rover Range Rover moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel vastzit in uw ontsteking vanwege een defect element: Als het uiteindelijk te wijten is aan een intern element dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, moet u helaas het hele blok vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een specialist te gaan die ook moet geven u een nieuwe sleutel om uw Land Rover Range Rover te starten.

.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector