Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Lexus CT, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Lexus CT-ontsteking . Bijzonder irritant, het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw motorvoertuig gebruikt. We zullen er alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Lexus CT vast? En tot slot hoe u de sleutel in uw Lexus CT-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Lexus CT?

De contactslot van uw Lexus CT is een beveiligingsonderdeel. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstal. Het wordt gemonteerd op de stuurkolom van uw motorvoertuig, uitgevonden in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Lexus CT start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze de sleutel van uw motorvoertuig niet identificeert. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Lexus CT, wat kan ik doen?

Waarom zit de sleutel vast in uw Lexus CT-ontsteking?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel in uw Lexus CT-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben gedefinieerd wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Lexus CT is geblokkeerd, aarzel dan niet om ons artikel over dit onderwerp te bekijken. Een neiman is geen slijtdeel dat je vaak vervangt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen als gevolg van regelmatige slijtage. In dit artikel staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die op Lexus CT vergrendelt :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Lexus CT : Zoals we hierboven hebben vermeld, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vastlopen of vol raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de werking niet goed werkt. In dat geval zou u problemen moeten hebben met het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendeld is.
  • Een element van de ontsteking van uw Lexus CT dat kapot gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben onthuld, als we de neiman noemen die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Lexus CT geforceerd: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel opdringt om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en daarmee de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Beste head-unit voor Lexus CT

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Lexus CT-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om mee om te gaan een sleutel die vastzit in uw Lexus CT-ontsteking . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, ontdek ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Lexus CT verstopt is als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een WD40 ontvetter en laat het een paar minuten werken, het zou de neiman van uw Lexus CT moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel door een defect element in uw contact zit: Als het uiteindelijk als gevolg van een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een professional te gaan die dat ook zal doen moet u een nieuwe sleutel geven om uw Lexus CT te starten.

.

Kijk voor meer tips over de Lexus CT in de categorie Lexus CT.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector