Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Lexus ES, wat te doen?

We vervolgen onze reeks webcontent over wat er op uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat je hebt gezien waarom je tankklep of motorkap vast kan komen te zitten, gaan we in dit artikel kijken waarom de sleutel zit vast in uw Lexus ES ontsteking . Bijzonder vervelend is dat het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder u ervan weerhoudt om te starten en dus uw motorvoertuig niet in gebruik te nemen. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Lexus ES vast? En tot slot, hoe u de sleutel in uw Lexus ES-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Lexus ES?

De contactslot van uw Lexus ES is een beveiligingsonderdeel. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstal. Het wordt op de stuurkolom van uw motorvoertuig geplaatst, gemaakt in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Lexus ES start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze de sleutel van uw motorvoertuig niet identificeert. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Hoe de luchtmassameter op de Lexus ES reinigen?

Waarom zit de sleutel vast in uw Lexus ES-ontsteking?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel in uw Lexus ES-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Lexus ES is dat geblokkeerd is, denk dan niet twee keer na om onze inhoud hierover te bekijken. Een neiman is geen slijtageonderdeel dat je herhaaldelijk verwisselt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen door regelmatige slijtage. Op deze website staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die op Lexus ES vergrendelt :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Lexus ES : Zoals we al zeiden, na verloop van tijd kunnen de componenten van de neiman vast komen te zitten of gevuld raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf die de goede werking ervan zullen verhinderen. In zo’n geval moet u moeite hebben met het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een ontstekingselement van uw Lexus ES dat defect raakt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben onthuld, als we de neiman noemen die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet draaien in de cilinder van het slot
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Lexus ES gedrukt: Eindelijk, laatste kans, en het is min of meer logisch, als iemand de neiman te veel heeft gedwongen om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en daarmee de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Hoe vervang ik het cabinefilter van mijn Lexus ES?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Lexus ES-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel die vastzit in uw Lexus ES-ontsteking . Afhankelijk van de bron van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, ontdek ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd door verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer zachtjes met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Lexus ES verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter van het type WD40 en laat het even werken, het zou de neiman van uw Lexus ES moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel vastzit in uw ontsteking vanwege een defect element: Als het uiteindelijk te wijten is aan een intern element dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een specialist te gaan die ook moet geef je een nieuwe sleutel om je Lexus ES te starten.

.

Als je meer tutorials over de Lexus ES nodig hebt, ga dan naar onze Lexus ES-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector