Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Lexus GX, wat te doen?

We vervolgen onze reeks inhoudelijke artikelen over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Lexus GX ontsteking . Bijzonder irritant, het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw auto niet gebruikt. We zullen er alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst uitleggen waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Lexus GX vast? En tot slot, hoe u de sleutel in uw Lexus GX-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Lexus GX?

De contactslot van uw Lexus GX is een beveiligingsonderdeel. De bedoeling is om uw auto te beschermen tegen diefstal. Het is gemonteerd op de stuurkolom van uw auto, uitgevonden in 1931 door Abram Neiman. Het is de bedoeling om te voorkomen dat uw Lexus GX start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als het uw autosleutel niet herkent. Het is nauw verwant aan de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Hoe verander zijspiegel op mijn Lexus GX?

Waarom zit de sleutel vast in uw Lexus GX-ontsteking?

Nu is het tijd om het je uit te leggen waarom de sleutel in uw Lexus GX-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Lexus GX is geblokkeerd, aarzel dan niet om advies in te winnen bij onze inhoud over dit onderwerp. Een neiman is geen slijtdeel dat je regelmatig vervangt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het door normale slijtage moet vervangen. Op deze website staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die op Lexus GX vergrendelt :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Lexus GX : Zoals we hierboven al zeiden, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vastlopen of vol raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de werking niet goed zal werken. In dit geval zou u problemen moeten voelen met het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een element van de ontsteking van uw Lexus GX dat kapot gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding hebben uitgelegd, als we het hebben over de neiman die we meestal opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Lexus GX geforceerd: Eindelijk de laatste mogelijkheid, en het is min of meer voor de hand liggend, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw auto eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en daarmee de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
De airconditioning in mijn Lexus GX is niet meer koud

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Lexus GX-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel die vastzit in uw Lexus GX-ontsteking . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, ontdek ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd vanwege een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Lexus GX verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een WD40 ontvetter en laat het een paar minuten werken, het zou de neiman van uw Lexus GX moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het tenslotte vanwege een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een professional te gaan die ook moet geven je een nieuwe sleutel om je Lexus GX te starten.

.

Kijk voor meer tips over de Lexus GX in de categorie Lexus GX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector