Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Lexus IS, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Lexus IS ontsteking . Bijzonder vervelend, het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw auto niet gebruikt. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te doen, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Lexus IS vast? En tot slot hoe u de sleutel in uw Lexus IS-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is de bedoeling van het contactslot van mijn Lexus IS?

De contactslot van uw Lexus IS is een beveiligingsonderdeel. De bedoeling is om uw auto te beschermen tegen pogingen tot diefstal. Het wordt op de stuurkolom van uw auto geplaatst, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. De bedoeling is om te voorkomen dat uw Lexus IS start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze uw autosleutel niet herkent. Het is nauw verbonden met de startschakelaar, die het sleutelslot en een elektrische schakelaar bevat. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en wanneer we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we over het algemeen naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor Lexus IS?

Waarom zit de sleutel vast in de ontsteking van uw Lexus IS?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel in uw Lexus IS-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Lexus IS geblokkeerd is, aarzel dan niet om onze inhoud hierover te bekijken. Een neiman is geen slijtdeel dat je vaak vervangt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen als gevolg van regelmatige slijtage. In dit artikel staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die op Lexus IS vergrendelt :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Lexus IS : Zoals we eerder hebben uitgelegd, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vastlopen of gevuld raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de goede werking ervan wordt verhinderd. In dit geval moet u moeite hebben met het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een element van de ontsteking van uw Lexus IS dat niet werkt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding beschreven, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Lexus IS geforceerd: Eindelijk, de laatste kans, en het is min of meer voor de hand liggend, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw auto eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne elementen verdraaid en daarmee de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lexus IS vervangen?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Lexus IS-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel die vastzit in uw Lexus IS-ontsteking . Afhankelijk van de oorzaak van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd als gevolg van een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Lexus IS verstopt is als gevolg van onzuiverheden : Gebruik een ontvetter van het type WD40 en laat het even werken, het zou de neiman van uw Lexus IS moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw ontsteking zit als gevolg van een defect element: Als het uiteindelijk als gevolg van een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, moet u helaas het hele blok vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een professional te gaan die ook moet u een nieuwe sleutel geven om uw Lexus IS te starten.

.

Als je meer tutorials over de Lexus IS nodig hebt, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector