Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Lexus NX, wat te doen?

We vervolgen onze reeks inhoudelijke artikelen over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of motorkap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Lexus NX ontsteking . Vooral vervelend, het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw auto niet kunt gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst uitleggen waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Lexus NX vast? En tot slot hoe u de sleutel in uw Lexus NX-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Lexus NX?

De contactslot van uw Lexus NX is een beveiligingsfunctie. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstal. Het is geplaatst op de stuurkolom van uw auto, gemaakt in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Lexus NX start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als uw autosleutel niet wordt geïdentificeerd. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal bevatten. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Waarom zit mijn benzinedeur vast op Lexus NX?

Waarom zit de sleutel vast in uw Lexus NX-ontsteking?

Nu is het tijd om het je uit te leggen waarom de sleutel in uw Lexus NX-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben beschreven wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Lexus NX is dat geblokkeerd is, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit onderwerp te lezen. Een neiman is geen slijtdeel dat je regelmatig verwisselt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het door normale slijtage moet vervangen. Op deze website staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die op Lexus NX vergrendelt :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Lexus NX : Zoals we al zeiden, na verloop van tijd kunnen de elementen van de neiman vast komen te zitten, of gevuld worden met stof of kleine deeltjes van buitenaf die de goede werking ervan zullen verhinderen. In dat geval zou u problemen moeten hebben met het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendeld is.
  • Een element van de ontsteking van uw Lexus NX dat niet werkt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding beschreven, laten we bij het noemen van de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, de neiman de sleutel niet laten draaien in de cilinder van het slot
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Lexus NX geforceerd: Eindelijk, laatste kans, en het is min of meer voor de hand liggend, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw auto eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en daarmee de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lexus NX vervangen?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Lexus NX-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om mee om te gaan een sleutel die vastzit in uw Lexus NX-ontsteking . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, vindt u ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd vanwege een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het duidelijk dat uw neiman niet zal deblokkeren. Probeer zachtjes met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan de kopie van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Lexus NX verstopt is vanwege onzuiverheden : Gebruik een WD40-ontvetter en laat deze even werken, het zou de neiman van uw Lexus NX moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het tenslotte vanwege een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een specialist te gaan die ook moet u een nieuwe sleutel geven om uw Lexus NX te starten.

.

Als u meer handleidingen over de Lexus NX wenst, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector