Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Lexus RX, wat te doen?

We vervolgen onze reeks webinhoud over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of motorkap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Lexus RX ontsteking . Vooral vervelend, het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw auto niet gebruikt. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst laten zien waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt, en vervolgens een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Lexus RX vast? En tot slot, hoe u de sleutel in uw Lexus RX-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Lexus RX?

De contactslot van uw Lexus RX is een beveiligingselement. De bedoeling is om uw auto te beschermen tegen diefstal. Het is gemonteerd op de stuurkolom van uw auto, uitgevonden in 1931 door Abram Neiman. Het is de bedoeling om te voorkomen dat uw Lexus RX start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als uw autosleutel niet wordt geïdentificeerd. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Lexus RX DAT GAAT in slappe modus

Waarom zit de sleutel vast in uw Lexus RX-ontsteking?

Nu is het tijd om het je aan je te laten zien waarom de sleutel in uw Lexus RX-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben beschreven wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het het stuur van uw Lexus RX is dat geblokkeerd is, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te raadplegen. Een neiman is geen slijtageonderdeel dat je herhaaldelijk verwisselt maar de tijd heeft er invloed op en het kan lijken dat je het moet vervangen door regelmatige slijtage. Op deze website staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die op Lexus RX vergrendelt :

  • Regelmatige slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Lexus RX : Zoals we eerder zeiden, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vastlopen of gevuld worden met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de goede werking ervan niet meer mogelijk is. In dit geval zou u het probleem moeten voelen bij het plaatsen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendeld is.
  • Een element van de ontsteking van uw Lexus RX dat kapot gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding hebben uitgelegd, als we de neiman noemen die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet draaien in de cilinder van het slot
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Lexus RX gedrukt: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw auto eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne elementen verdraaid en daarmee de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
Hoe koplampen op Lexus RX aanpassen?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Lexus RX-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel die vastzit in uw Lexus RX-ontsteking . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet vergelijkbaar zijn, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd door verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Lexus RX verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter van het type WD40 en laat het even werken, het zou de neiman van uw Lexus RX moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het tenslotte door een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een expert te gaan die ook moet geef je een nieuwe sleutel om je Lexus RX te starten.

.

Als je meer tutorials over de Lexus RX nodig hebt, ga dan naar onze Lexus RX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector