Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Lincoln MKC, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben gezien waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Lincoln MKC-ontsteking . Vooral irriterend, met een vastzittende ontstekingscilinder, kunt u niet starten en daardoor uw auto niet gebruiken. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst laten zien waarvoor de ontsteking van uw motorvoertuig wordt gebruikt, en vervolgens een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Lincoln MKC vast? En tot slot, hoe u de sleutel in uw Lincoln MKC-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Lincoln MKC?

De contactslot van uw Lincoln MKC is een beveiligingscomponent. Het is de bedoeling dat uw auto wordt beveiligd tegen diefstal. Het zit op de stuurkolom van uw auto, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het is de bedoeling om te voorkomen dat uw Lincoln MKC start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als uw autosleutel niet wordt geïdentificeerd. Het is nauw verwant aan de startschakelaar met het sleutelslot en een elektrische schakelaar. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op Lincoln MKC controleren?

Waarom zit de sleutel vast in uw Lincoln MKC-ontsteking?

Nu is het tijd om het je aan je te laten zien waarom de sleutel in uw Lincoln MKC-ontstekingscilinder zit . Now that we’ve detailed what the ignition is, it’s time to find out why it’s stuck. If it is the steering wheel of your Lincoln MKC that is blocked, do not think twice to browse our content on this subject. A neiman is not a wearing component that you replace frequently but time has an influence on it and it can happen that you have to replace it due to regular wear and tear. Here are the different reasons of a ontsteking die vergrendelt op Lincoln MKC :

  • Regelmatige slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Lincoln MKC : Zoals we hierboven al zeiden, na verloop van tijd kunnen de elementen van de neiman vast komen te zitten of vol raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de werking niet effectief zal zijn. In dit geval zou u problemen moeten voelen met het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een element van de ontsteking van uw Lincoln MKC dat niet werkt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de introductie hebben onthuld, als we het hebben over de neiman die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet in de cilinder van het slot draaien
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Lincoln MKC geforceerd: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer logisch, als iemand de neiman te veel opdringt om het stuur van je auto te ontgrendelen, heeft hij misschien interne componenten verdraaid en dus de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
Bandensensor Lincoln MKC resetten?

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Lincoln MKC-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel die vastzit in uw Lincoln MKC-ontsteking . Afhankelijk van de bron van uw probleem zijn de oplossingen niet vergelijkbaar, zoek ze hieronder op:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd door verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om je sleutel recht te maken, als je het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van je sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Lincoln MKC verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een WD40 ontvetter en laat het een tijdje werken, het zou de neiman van uw Lincoln MKC moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het uiteindelijk te wijten is aan een intern element dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, moet u helaas het hele blok vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een professional te gaan die ook moet geven je een nieuwe sleutel om je Lincoln MKC te starten.

.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector