Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Lincoln MKS, wat te doen?

We vervolgen onze reeks artikelen over wat er aan uw motorvoertuig kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw brandstofklep of -kap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Lincoln MKS-ontsteking . Vooral irriterend, een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw motorvoertuig gebruikt. We zullen er alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst beschrijven waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens een tweede keer, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Lincoln MKS vast? En tot slot, hoe u de sleutel in uw Lincoln MKS-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Lincoln MKS?

De contactslot van uw Lincoln MKS is een beveiligingsonderdeel. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstal. Het bevindt zich op de stuurkolom van uw motorvoertuig, ontwikkeld in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Lincoln MKS start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze de sleutel van uw motorvoertuig niet herkent. Het is nauw verbonden met de startschakelaar die het sleutelslot en een elektrische schakelaar zal integreren. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we over het algemeen naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Olielamp Lincoln MKC die blijft branden

Waarom zit de sleutel vast in uw Lincoln MKS-ontsteking?

Nu is het tijd om het je te beschrijven waarom de sleutel in uw Lincoln MKS-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben beschreven wat de ontsteking is, is het tijd om vast te stellen waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Lincoln MKS is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina hierover te raadplegen. Een neiman is geen slijtdeel dat je herhaaldelijk vervangt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het door normale slijtage moet vervangen. In dit artikel staan ​​de verschillende redenen van a ontsteking die vergrendelt op Lincoln MKS :

  • Normale slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Lincoln MKS : Zoals we hierboven vermeldden, kunnen de elementen van de neiman na verloop van tijd vast komen te zitten of vol raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor het niet goed kan functioneren. In zo’n geval zou u complicaties moeten ervaren bij het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een ontstekingselement van uw Lincoln MKS dat kapot gaat: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding hebben beschreven, zal de neiman, als we de neiman noemen die we hebben, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, de neiman de sleutel niet laten draaien in de cilinder van het slot
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Lincoln MKS geforceerd: Eindelijk, laatste mogelijkheid, en het is min of meer rationeel, als iemand de neiman te veel opdringt om het stuur van uw motorvoertuig eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en daarmee de neiman ervan beschadigd.
Weiterlesen:
Lincoln MKC die alleen accelereert

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Lincoln MKS-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel die vastzit in uw Lincoln MKS-ontsteking . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, ontdek ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd vanwege een verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer voorzichtig met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan het duplicaat van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Lincoln MKS verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een ontvetter van het type WD40 en laat het even werken, het zou de neiman van uw Lincoln MKS moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het tenslotte vanwege een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een professional te gaan die ook moet geef je een nieuwe sleutel om je Lincoln MKS te starten.

.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKS wilt, ga dan naar onze Lincoln MKS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector