Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutel zit vast in ontsteking van Lincoln MKZ, wat te doen?

We vervolgen onze reeks webinhoud over wat er aan uw auto kan vastlopen. Nadat we hebben ontdekt waarom uw tankklep of motorkap vast kan komen te zitten, gaan we vandaag kijken waarom de sleutel zit vast in uw Lincoln MKZ-ontsteking . Vooral vervelend, het hebben van een vastzittende ontstekingscilinder voorkomt dat u start en dus uw auto niet gebruikt. We zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Om dit te doen, zullen we u eerst uitleggen waarvoor de ontsteking van uw auto wordt gebruikt, en vervolgens, waarom zit de ontstekingscilinder van uw Lincoln MKZ vast? En tot slot hoe u de sleutel in uw Lincoln MKZ-ontsteking kunt deblokkeren.

Wat is het doel van het contactslot van mijn Lincoln MKZ?

De contactslot van uw Lincoln MKZ is een beveiligingsfunctie. Het doel is om uw auto te beschermen tegen diefstal. Het wordt gemonteerd op de stuurkolom van uw auto, gemaakt in 1931 door Abram Neiman. Het doel is om te voorkomen dat uw Lincoln MKZ start door het stuur en het stuurslot te blokkeren als uw autosleutel niet wordt geïdentificeerd. Het is nauw verbonden met de startschakelaar, die het sleutelslot en een elektrische schakelaar bevat. Er is een neiging om de startschakelaar en de neiman te verwarren, en als we het hebben over geblokkeerde neiman, verwijzen we vaak naar een sleutel die niet of niet goed draait in de cilinder van het slot van uw auto.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op Lincoln MKZ?

Waarom zit de sleutel vast in uw Lincoln MKZ-ontsteking?

Nu is het tijd om het je uit te leggen waarom de sleutel in uw Lincoln MKZ-ontstekingscilinder zit . Nu we hebben uitgelegd wat de ontsteking is, is het tijd om uit te zoeken waarom deze vastzit. Als het stuur van uw Lincoln MKZ is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om onze inhoud hierover te bekijken. Een neiman is geen slijtageonderdeel dat je herhaaldelijk verwisselt maar de tijd heeft er invloed op en het kan voorkomen dat je het moet vervangen door regelmatige slijtage. Op deze website staan ​​de verschillende verklaringen van a ontsteking die op Lincoln MKZ vergrendelt :

  • Regelmatige slijtage aan de ontstekingscilinder van uw Lincoln MKZ : Zoals we eerder al zeiden, kunnen de componenten van de neiman na verloop van tijd vastlopen of gevuld raken met stof of kleine deeltjes van buitenaf, waardoor de werking niet correct zal werken. In dit geval moet u moeite hebben met het inbrengen en draaien van de sleutel voordat deze volledig vergrendelt.
  • Een onderdeel van de ontsteking van uw Lincoln MKZ dat niet werkt: In dezelfde logica kan een element van de neiman falen. Zoals we in de inleiding hebben uitgelegd, als we de neiman noemen die we vaak opnemen, de cilinder, het slot en de startschakelaar, als een van deze onderdelen defect is, laat de neiman de sleutel niet draaien in de cilinder van het slot
  • Iemand heeft teveel op de ontstekingscilinder van uw Lincoln MKZ geforceerd: Eindelijk de laatste mogelijkheid, en het is min of meer voor de hand liggend, als iemand de neiman te veel heeft opgedrongen om het stuur van uw auto eerder te ontgrendelen, heeft hij mogelijk interne componenten verdraaid en daarmee de neiman ervan gebroken.
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Lincoln MKZ

Hoe ontgrendel ik de sleutel die vastzit in mijn Lincoln MKZ-ontstekingscilinder?

We gaan nu verder met de oplossingen die voor u beschikbaar zijn om op te lossen een sleutel die vastzit in uw Lincoln MKZ-ontsteking . Afhankelijk van de oorsprong van uw probleem zullen de oplossingen niet hetzelfde zijn, ontdek ze hieronder:

  • Ontstekingscilinder geblokkeerd door verdraaide sleutel: Als uw sleutel verdraaid is, is het logisch dat uw neiman niet deblokkeert. Probeer zachtjes met een hamer om uw sleutel recht te maken, als u het niet kunt, gebruik dan de kopie van uw sleutel.
  • Ontstekingscilinder Als de neiman van uw Lincoln MKZ verstopt is door onzuiverheden : Gebruik een WD40 ontvetter en laat het een tijdje werken, het zou de neiman van uw Lincoln MKZ moeten deblokkeren.

    .

  • Als uw sleutel in uw contact zit vanwege een defect element: Als het tenslotte door een intern element is dat uw contactslot niet meer wordt gedeblokkeerd, zult u helaas het hele blok moeten vervangen (elektronische schakelaar, slotcilinder, neiman), we raden u aan om naar een specialist te gaan die ook moet geven je een nieuwe sleutel om je Lincoln MKZ te starten.

.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector