Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutellampje op Land Rover Discovery blijft branden

Aandacht voor uw voertuig is tegenwoordig noodzakelijk, in werkelijkheid, als u het minimale onderhoud eraan niet doet, of als u geen rekening houdt met tekenen van afwijking, loopt u het risico dat uw motorvoertuig onaangenaam wordt in het gebruik . Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben, een van de indicaties die autobezitters het meest hindert, is de sleutellampje op het dashboard van Land Rover Discovery . Om u te helpen dit lampje te analyseren, zullen we eerst zien waar dit sleutellampje op de Land Rover Discovery mee overeenkomt, en dan in een tweede hoe ermee om te gaan als het sleutellampje op Land Rover Discovery brandt? .

Wat geeft het sleutellampje op de Land Rover Discovery aan?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de betekenis van een sleutellampje op het dashboard van Land Rover Discovery , kan het zijn dat je verder nog de sleutel hebt logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat de belangrijkste functie van dit licht is om u dat te vertellen het is tijd voor onderhoud aan uw Land Rover Discovery , however, this light can also have other explanations, even dozens of them. To discover the source of this issue the best solution will be to run your Land Rover Discovery through the diagnostic too l, if you don’t know how to achieve this procedure, you can locate all the needed information to execute this work in our dedicated content page. We will try in the following list to give you the maximum information on the most important alert announcements it can send you:

  • Een olievervanging uitgevoerd zonder de indicator opnieuw in te stellen: Als u uw olievervanging zelf heeft gedaan, heeft u er hoogstwaarschijnlijk niet aan gedacht om de olieverversingsindicator van uw Land Rover Discovery opnieuw in te stellen. Hier is de procedure om deze kleine reset uit te voeren van het sleutellampje van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor aangeeft dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Land Rover Discovery brandt omdat uw EGR-klep vuil is, wat vaak het geval is als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw voertuig niet indrukt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest algemene oorzaak van een oranje sleutellampje op Land Rover Discovery is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Hoe Land Rover Discovery handmatig vergrendelen?

Wat als het oranje sleutellampje op de Land Rover Discovery brandt?

We gaan nu door naar het tweede onderdeel van onze inhoudspagina en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de complicaties die in het vorige deel zijn beschreven en daarom hoe ga ik ermee om als ik het sleutellampje op uw Land Rover Discovery zie? Om dit voor elkaar te krijgen, beantwoorden we om de beurt de complicaties waarmee u mogelijk te maken krijgt:

  • Reset het indicatielampje van de afvoer: zoals we eerder hebben onthuld, is een zeer eenvoudige reset van het indicatielampje op uw Land Rover Discovery voldoende om het sleutellampje uit te schakelen en opnieuw te starten voor een cyclus van 10 000 km of 1 jaar, zie onze inhoudspagina om deze procedure uit te voeren.
  • Oliepeilprobleem: dit is een zeer eenvoudig probleem en het gemakkelijkst te corrigeren. U hoeft alleen uw oliepeil te onderzoeken, we raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te controleren.
  • EGR Valve: In the case of a light that comes on as a result of the EGR valve, you will need to have the details of this fault code through the diagnostic tool. Once you are sure of the source of the issue, you can try to clean your car by pushing the gears (hot engine), otherwise disassemble and clean the EGR valve of your Land Rover Discovery, we done a guide to help you to do it. In any other case, go to a mechanic and prepare to pay a few hundred euros.
  • Gloeibougies: Ten slotte, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is de procedure om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofklep vast op Land Rover Discovery?

Daar weet je nu alles over de moersleutellampje op Land Rover Discovery , we hopen dat deze inhoudspagina u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Als u meer handleidingen over de Land Rover Discovery nodig heeft, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector