Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutellampje op Land Rover Range Rover Evoque blijft branden

In de huidige tijd is het belangrijk om uw auto in de gaten te houden, in werkelijkheid loopt u het risico dat uw motorvoertuig wegkwijnen als u er niet de minste routineonderhoud aan uitvoert of als u geen rekening houdt met tekenen van afwijking. . Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben, een van de symptomen die automobilisten het meest hinderen is de sleutellampje op het dashboard van de Land Rover Range Rover Evoque . Om u te helpen dit lampje te analyseren, zullen we eerst zien wat dit sleutellampje op de Land Rover Range Rover Evoque betekent, en dan in een tweede wat te doen als het sleutellampje op Land Rover Range Rover Evoque brandt? .

Wat betekent het sleutellampje op de Land Rover Range Rover Evoque?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de betekenis van een sleutellampje op het dashboard van de Land Rover Range Rover Evoque , kan het zijn dat je verder nog de sleutel hebt logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat het belangrijkste doel van dit licht is om u hiervan op de hoogte te stellen het is tijd voor onderhoud aan uw Land Rover Range Rover Evoque , niettemin kan dit licht ook andere verklaringen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te achterhalen, is de beste remedie om uw Land Rover Range Rover Evoque door de diagnostische tool te laten lopen. Als u niet weet hoe u dit proces moet uitvoeren, kunt u alle benodigde informatie vinden om deze handeling uit te voeren in onze speciale inhoudspagina. We zullen in de volgende lijst proberen u de maximale informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsinformatie die het u kan sturen:

  • Een olievervanging uitgevoerd zonder de indicator opnieuw in te stellen: Als u uw olievervanging zelf hebt gedaan, heeft u er hoogstwaarschijnlijk niet aan gedacht om de olieverversingsindicator van uw Land Rover Range Rover Evoque opnieuw in te stellen, hier is het proces om dit te doen kleine reset van het sleutellampje van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor suggereert dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Land Rover Range Rover Evoque brandt omdat uw EGR-klep vuil is, wat vaak het geval is als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw auto niet indrukt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest voorkomende trigger van een oranje sleutellampje op Land Rover Range Rover Evoque is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Beste head-unit voor Land Rover Range Rover Sport

Wat als het oranje sleutellampje op de Land Rover Range Rover Evoque brandt?

We gaan nu verder met het tweede deel van onze inhoudspagina en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de problemen die in het vorige deel zijn genoemd en daarom wat moet ik doen als ik het sleutellampje op uw Land Rover Range Rover Evoque ontdek? Om dit voor elkaar te krijgen, beantwoorden we om beurten elk van de problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

  • Reset het afvoerindicatielampje: Zoals we eerder in dit artikel hebben beschreven, is een basisreset van het indicatielampje op uw Land Rover Range Rover Evoque voldoende om het sleutellampje uit te schakelen en opnieuw te starten voor een cyclus van 10 km of 000 jaar, zie onze inhoudspagina om deze procedure uit te voeren.
  • Oliepeilprobleem: dit is een zeer eenvoudig probleem en het gemakkelijkst op te lossen. U hoeft alleen maar uw oliepeil te controleren, we raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te controleren.
  • EGR-klep: In het geval van een lampje dat gaat branden vanwege de EGR-klep, moet u de punten van deze foutcode via de diagnosetool hebben. Zodra u zeker weet wat de oorzaak van het probleem is, kunt u proberen uw auto schoon te maken door de versnellingen in te drukken (hete motor), anders demonteer en reinig de EGR-klep van uw Land Rover Range Rover Evoque, we hebben een tutorial gemaakt om u te helpen doe het. Ga anders naar een garage en bereid je voor om een ​​paar honderd euro te betalen.
  • Gloeibougies: tot slot, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is het proces om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
Hoe koplampen op Land Rover Range Rover reinigen?

Daar weet je nu alles over de moersleutellampje op Land Rover Range Rover Evoque , we hopen dat deze inhoudspagina u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover Evoque categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector