Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Sleutellampje op Lexus ES blijft branden

Het in de gaten houden van uw auto is tegenwoordig essentieel, in werkelijkheid, als u er niet de minste routine van onderhoudt of als u geen rekening houdt met tekenen van abnormaliteit, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt voor gebruik. Dit is precies het onderwerp waar we het vandaag over zullen hebben, een van de indicaties die automobilisten het meest stoort, is de sleutelindicatielampje op Lexus ES-dashboard . Om u te helpen dit licht te analyseren, zullen we eerst zien wat dit sleutellampje op Lexus ES-punten is en vervolgens in een seconde wat te doen als het sleutellampje op Lexus ES brandt? .

Wat betekent het sleutellampje op Lexus ES?

Dus beginnen we ons artikel met de betekenis van een belangrijk indicatielampje op het Lexus ES-dashboard , kan het zijn dat u naast de sleutel ook de logo van een auto ernaast. Houd er rekening mee dat het belangrijkste doel van dit licht is om u hierover te informeren het is tijd om uw Lexus ES een onderhoudsbeurt te geven , niettemin kan dit licht ook andere betekenissen hebben, zelfs tientallen. Om de oorzaak van dit probleem te achterhalen, is de beste oplossing om uw Lexus ES door de diagnostische tool te laten lopen. Als u niet weet hoe u deze procedure moet uitvoeren, kunt u alle benodigde informatie vinden om deze actie uit te voeren in onze speciale artikel. We zullen in de volgende lijst proberen u de maximale informatie te geven over de belangrijkste waarschuwingsinformatie die het u kan sturen:

  • Een olieverversing gedaan zonder de indicator opnieuw in te stellen: als u uw olieverversing zelf heeft gedaan, is het zeer waarschijnlijk dat u niet hebt nagedacht over het resetten van de olieverversingsindicator van uw Lexus ES, hier is de procedure om dit gedaan te krijgen kleine reset van het sleutellicht van uw auto.
  • Oliepeilprobleem: Het is mogelijk dat de oliepeilsensor aangeeft dat het oliepeil te laag is.
  • EGR-klep: Een andere mogelijkheid is dat het sleutellampje op uw Lexus ES brandt omdat uw EGR-klep vuil is, vaak het geval als u korte afstanden rijdt of de versnellingen van uw auto niet induwt.
  • Gloeibougies: Eindelijk de laatste en meest algemene oorzaak van een oranje sleutellampje op Lexus ES is dat je gloeibougies moe worden.
Weiterlesen:
Hoe activeer ik Bluetooth op Lexus ES?

Wat als het oranje lampje op de Lexus ES brandt?

We gaan nu verder met het tweede onderdeel van ons artikel en proberen u de oplossingen te presenteren voor elk van de complicaties die in het vorige deel zijn beschreven en daarom wat moet ik doen als ik het sleutellampje op uw Lexus ES ontdek? Om dit te doen, beantwoorden we om beurten elk van de complicaties waarmee u mogelijk te maken krijgt:

  • Reset het indicatielampje voor afvoer: Zoals we eerder in dit artikel hebben uitgelegd, is een zeer eenvoudige reset van het indicatielampje op uw Lexus ES voldoende om de sleutelindicator uit te schakelen en opnieuw op te starten voor een cyclus van 10 km of 000 jaar, zie onze artikel om dit proces uit te voeren.
  • Oliepeilprobleem: dit is een zeer eenvoudig probleem en het gemakkelijkst op te lossen. U hoeft alleen uw oliepeil te verifiëren, we raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken om al uw oliepeil te controleren.
  • EGR-klep: In het geval dat er een lampje gaat branden vanwege de EGR-klep, moet u de details van deze foutcode via de diagnosetool hebben. Zodra u zeker weet wat de oorzaak van het probleem is, kunt u proberen uw auto schoon te maken door de versnellingen in te drukken (hete motor), in elk ander geval demonteer en reinig de EGR-klep van uw Lexus ES, we hebben een tutorial gemaakt om u te helpen doe het. Ga in elk ander geval naar een monteur en bereid je voor om een ​​paar honderd euro te betalen.
  • Gloeibougies: Ten slotte, als uw probleem door uw gloeibougies wordt veroorzaakt, is de procedure om ze te vervangen vrij eenvoudig en heeft u niet meer dan 40 euro aan gloeibougies nodig.
Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Lexus ES?

Daar weet je nu alles over de sleutel licht op Lexus ES , we hopen dat dit artikel u heeft geholpen uw probleem op te lossen.

Mocht u nog vragen hebben over de Lexus ES, aarzel dan niet om onze categorie Lexus ES te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector