Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Land Rover Discovery Sport, wat te doen?

Recente auto’s vertegenwoordigen een groeiend budget, of dit nu het gevolg is van service of de onvoorspelbare storingen die verband houden met alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We hebben de neiging ons snel zorgen te maken over het minste teken van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Land Rover Discovery Sport moet vrij snel worden opgelost, in elk ander geval zal het erger worden en de hulpcomponenten aantasten. Vandaag gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Land Rover Discovery Sport die stationair trilt. Eerst zullen we proberen uit te zoeken waarom uw Land Rover Discovery Sport trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als u trillingen niet gebruikt.

Waarom heeft mijn Land Rover Discovery Sport stationaire trillingen?

Daarom beginnen we onze richtlijn met de motieven van een Land Rover Discovery Sport die trilt bij stationair draaien. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de componenten die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons specifiek concentreren op het feit dat uw Land Rover Discovery Sport alleen trilt bij stationair toerental. Als u trillingen voelt bij acceleratie op Land Rover Discovery Sport-trillingen, aarzel dan niet om advies in te winnen bij onze richtlijn die dit probleem behandelt. We kunnen nu al een aantal onderdelen uitroeien die verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Omdat u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel al reinigen. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren veel meer trillen dan benzinemotoren, met name oudere auto’s.

Weiterlesen:
Waar kan ik de claxonzekering op Land Rover Discovery vinden?

Desalniettemin is de slechte informatie dat de reden dat uw Land Rover Discovery Sport schudt bij stationair draaien rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste motieven van deze trilling zijn vaak in verband met de brandstoftoevoer van het voertuig, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste bronnen van deze trilling en hun resultaten op de prestaties van uw Land Rover Discovery Sport:

  • Injectie: Als de injectie van uw auto wordt verstoord en het trilt, moet u een soort koppeling in de motor voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als, als alternatief, de ontsteking van uw auto in de problemen zit, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, voelt u problemen met de prestaties van uw motoreenheid. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet verschijnen en kan het zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks in de motor: De minst vervelende oorzaak van het trillen van een Land Rover Discovery Sport bij stationair draaien zijn natuurlijk de silent blocks van de motor. Ze zijn een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van uw auto dempt. Wanneer ze verslijten, hebben ze de neiging om hun doel te verliezen, waardoor de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt, toenemen

.

Wat als mijn Land Rover Discovery Sport stationair trilt?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu je hebt geprobeerd de oorzaak van je probleem te vinden of in ieder geval de mogelijke motieven te verminderen, zullen we je uitleggen dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de oorzaak is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem bescheiden is en slechts een paar onzuiverheden belemmeren goed werkt, kunt u het aan zonder naar uw werkplaats te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over a hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die leidt tot de stationaire trillingen van uw Land Rover Discovery Sport, moet u de auto door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motorstille blokken: Het laatste motief van trillingen bij stilstand op uw Land Rover Discovery Sport is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motorstille blokken. Dit is de reparatie die u het minst kost. In werkelijkheid kost het vervangen van stille blokken u niet meer dan € 200, ga naar uw werkplaats om deze wijziging aan te brengen en voorkom dat uw Land Rover Discovery Sport inactief trilt.
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn Land Rover Discovery keycard?

Hier zijn de belangrijkste motieven en oplossingen om uw trillingsproblemen bij inactiviteit op Land Rover Discovery Sport op te lossen, en als het schudden niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als u meer informatie over de Land Rover Discovery Sport wenst, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector