Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Land Rover Discovery, wat te doen?

Moderne auto’s vertegenwoordigen een toenemend budget, of het nu wordt veroorzaakt door onderhoud of door onvoorziene storingen met betrekking tot alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We hebben de neiging om ons snel zorgen te maken over het kleinste symptoom van zwakte, en dat is een goede zaak, want een probleem aan een Land Rover Discovery moet snel worden verholpen, in elk ander geval zal het erger worden en hulpcomponenten aantasten. Vandaag gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Land Rover Discovery die trilt bij inactiviteit. Ten eerste zullen we proberen te begrijpen waarom uw Land Rover Discovery trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij inactief is.

Waarom trilt mijn Land Rover Discovery bij stationair draaien?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de oorzaken van een Land Rover Discovery die trilt bij stationair draaien. Hiervoor zullen we de organen moeten onderzoeken die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons voornamelijk concentreren op het feit dat uw Land Rover Discovery alleen trilt bij stationair draaien, als u trillingen voelt bij acceleratie op Land Rover Discovery-trillingen, denk dan niet twee keer na om onze inhoudspagina te raadplegen die naar dit probleem verwijst. We kunnen al enkele onderdelen elimineren die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Inderdaad, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren veel meer trillen dan benzinemotoren, met name oudere auto’s.

Weiterlesen:
Mijn Land Rover Discovery Sport trekt naar links, wat moet ik doen?

De slechte informatie is echter dat de reden dat uw Land Rover Discovery trilt bij stationair toerental direct verband houdt met uw motor. De belangrijkste oorzaken van deze trilling worden vaak geassocieerd met: de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun gevolgen voor het gedrag van uw Land Rover Discovery:

  • Injectie: als de injectie van uw auto wordt verstoord en het trillen veroorzaakt, zou u een soort koppeling in de motor moeten ervaren, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als alternatief de ontsteking van uw auto in de problemen zit, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u complicaties ervaren in het gedrag van uw motormotor. In feite zullen er vonken zijn die niet verschijnen en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Stille blokken van de motor: De minst vervelende trigger van een Land Rover Discovery die bij stationair trilt, zijn natuurlijk de stille blokken van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, hebben ze de neiging hun doel te verliezen en daarom nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat als mijn Land Rover Discovery trilt bij stationair draaien?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u de oorzaak van uw problemen hebt geïdentificeerd of op zijn minst de mogelijke triggers hebt verlaagd, zullen we u leren dat er beschikbare oplossingen om elk van deze complicaties op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem bescheiden is en slechts een paar onzuiverheden belemmeren als ze goed lopen, kunt u het overwinnen zonder naar uw werkplaats te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over een volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Land Rover Discovery veroorzaakt, moet u de auto door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: De laatste trigger van trillingen bij stilstand op uw Land Rover Discovery is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. In feite zou het vervangen van stille blokken u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw werkplaats om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Land Rover Discovery trilt bij stationair draaien.
Weiterlesen:
Probleem met automaat Land Rover Discovery?

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en antwoorden om van uw trillingsproblemen af ​​te komen bij stationair draaien op Land Rover Discovery. Als het schudden bovendien niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als u meer handleidingen over de Land Rover Discovery nodig heeft, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector