Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen?

Recente auto’s vertegenwoordigen een steeds groeiend budget, of het nu is vanwege service of de onvoorspelbare storingen die verband houden met alle nieuwe technologie in auto’s. We benadrukken vaak vrij snel de kleinste indicator van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem aan een Land Rover Range Rover Evoque moet vrij snel worden opgelost, anders wordt het erger en worden extra componenten aangetast. In dit artikel gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Land Rover Range Rover Evoque die trilt bij stationair draaien. Eerst zullen we proberen uit te zoeken waarom uw Land Rover Range Rover Evoque trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij inactief is.

Waarom trilt mijn Land Rover Range Rover Evoque bij stationair draaien?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de oorzaken van een Land Rover Range Rover Evoque die trilt bij stationair draaien. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de componenten die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons vooral concentreren op het feit dat uw Land Rover Range Rover Evoque alleen trilt bij stationair toerental. Als u trillingen voelt bij het accelereren van de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina die over dit probleem gaat. We kunnen al enkele onderdelen wegnemen om de oorzaak van dit probleem te kunnen verhelpen. Inderdaad, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren vaak veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen?

Aan de andere kant is de slechte informatie dat de reden dat uw Land Rover Range Rover Evoque trilt bij stationair toerental direct verband houdt met uw motor. De belangrijkste motieven van deze vibratie zijn vaak gerelateerd aan: de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze trillingen en hun gevolgen voor het gedrag van uw Land Rover Range Rover Evoque:

  • Injectie: Als de injectie van uw auto beschadigd is en trillen veroorzaakt, moet u een soort koppeling in de motor gaan voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het echter de ontsteking van uw auto is die worstelt, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u problemen gaan voelen in het gedrag van uw motormotor. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet ontstaan ​​en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Stille blokken van de motor: De minst vervelende oorzaak van het trillen van een Land Rover Range Rover Evoque bij stationair toerental zijn inderdaad de stille blokken van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze vaak hun actie en daardoor nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat moet ik doen als mijn Land Rover Range Rover Evoque trilt bij stationair draaien?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u de oorzaak van uw probleem hebt geïdentificeerd of in ieder geval de mogelijke oorzaken hebt verminderd, zullen we u uitleggen dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de oorzaak is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem matig is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren hun goede prestaties, kunt u er overheen komen zonder naar uw werkplaats te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u overwegen een hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die leidt tot de stationaire trillingen van uw Land Rover Range Rover Evoque, moet u de auto door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: Het laatste motief voor trillingen bij stilstand op uw Land Rover Range Rover Evoque is dat de trillingen voortkomen uit uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. In werkelijkheid zou het vervangen van stille blokken u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw werkplaats om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Land Rover Range Rover Evoque trilt bij stationair toerental.
Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden in mijn Land Rover Range Rover

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en oplossingen om uw probleem van trillingen bij stationair draaien op Land Rover Range Rover Evoque op te lossen, als het schudden bovendien niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Range Rover Evoque te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector