Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Land Rover Range Rover Sport, wat te doen?

Recente voertuigen vertegenwoordigen een steeds groter wordend budget, of het nu wordt veroorzaakt door onderhoud of de onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We zullen waarschijnlijk vrij snel benadrukken over de geringste indicator van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Land Rover Range Rover Sport moet vrij snel worden opgelost, anders zal het erger worden en de hulpcomponenten aantasten. In dit artikel gaan we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Land Rover Range Rover Sport die stationair trilt. Eerst zullen we proberen uit te zoeken waarom uw Land Rover Range Rover Sport trilt wanneer deze inactief is, en ten tweede wat u moet doen als u trillingen inactief heeft.

Waarom heeft mijn Land Rover Range Rover Sport stationaire trillingen?

Dus beginnen we ons artikel met de oorsprong van een Land Rover Range Rover Sport die trilt bij stationair toerental. Hiervoor zullen we de componenten moeten onderzoeken die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons specifiek concentreren op het feit dat uw Land Rover Range Rover Sport alleen trilt bij stationair toerental, als u trillingen voelt bij acceleratie op Land Rover Range Rover Sport trillingen, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel dat over dit probleem gaat. We kunnen al enkele auto-onderdelen elimineren die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Inderdaad, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. U moet zich er echter van bewust zijn dat dieselmotoren waarschijnlijk veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere voertuigen.

Weiterlesen:
Waar vind ik de hoornzekering op de Land Rover Range Rover?

Aan de andere kant is de slechte informatie dat de reden waarom uw Land Rover Range Rover Sport schudt bij stationair draaien rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste triggers van deze trilling zijn vaak gerelateerd aan de brandstoftoevoer van het voertuig, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste wortels van deze trilling en hun resultaten op de prestaties van uw Land Rover Range Rover Sport:

  • Injectie: als de injectie van uw auto wordt verstoord en trillen veroorzaakt, zou u een soort koppeling in de motor moeten ervaren, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als, aan de andere kant, de ontsteking van uw auto problemen heeft, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u complicaties ervaren in de prestaties van uw motor. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet ontstaan ​​en kan het zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks in de motor: De minst irritante trigger van een Land Rover Range Rover Sport die schudt bij stationair draaien zijn inderdaad de silent blocks van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze waarschijnlijk hun doel, waardoor de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt, toenemen

.

Wat als mijn Land Rover Range Rover Sport stationair trilt?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu je hebt afgehandeld om de oorzaak van je probleem op te sporen of in ieder geval de mogelijke oorzaken te verminderen, zullen we je laten zien dat er beschikbare oplossingen om van al deze complicaties af te komen.

  • Injectie: als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden belemmeren hun goede werking, kunt u het genezen zonder naar uw garage te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over a volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Land Rover Range Rover Sport produceert, moet u de auto door de diagnosekit leiden voor meer informatie over het exacte probleem. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motorstille blokken: de laatste trilling bij stilstand op uw Land Rover Range Rover Sport is dat de trillingen voortkomen uit uw motorstille blokken. Dit is de reparatie die u het minst kost. In werkelijkheid mag het vervangen van stille blokken u niet meer dan € 200 kosten, ga naar uw garage om deze wijziging door te voeren en voorkom dat uw Land Rover Range Rover Sport inactief trilt.
Weiterlesen:
Hoe een Land Rover Range Rover te vergrendelen met een lege batterij?

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en oplossingen om uw trillingsproblemen bij inactiviteit op de Land Rover Range Rover Sport op te lossen.Als u naast het schudden niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als u meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Sport nodig heeft, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector