Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Land Rover Range Rover, wat te doen?

Moderne voertuigen vertegenwoordigen een steeds groter budget, of het nu gaat om onderhoud of de onvoorspelbare storingen die verband houden met alle nieuwe technologie in auto’s. We maken ons meestal vrij snel zorgen over het kleinste symptoom van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Land Rover Range Rover moet snel worden opgelost, in elk ander geval zal het erger worden en extra componenten aantasten. In dit artikel gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Land Rover Range Rover die stationair trilt. Eerst zullen we proberen te achterhalen waarom uw Land Rover Range Rover trilt wanneer deze inactief is, en ten tweede wat u moet doen als u trillingen inactief heeft.

Waarom heeft mijn Land Rover Range Rover inactieve trillingen?

Dus we beginnen onze artikelinhoud met de triggers van een Land Rover Range Rover die trilt bij inactiviteit. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de onderdelen die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons voornamelijk concentreren op het feit dat uw Land Rover Range Rover alleen trilt bij stationair toerental, als u trillingen voelt bij acceleratie op Land Rover Range Rover-trillingen, aarzel dan niet om door onze artikelinhoud te bladeren die over dit probleem gaat. We kunnen al enkele onderdelen elimineren die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel natuurlijk al reinigen. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren doorgaans veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere voertuigen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de wieldop van mijn Land Rover Range Rover Sport?

De slechte informatie is echter dat de reden waarom uw Land Rover Range Rover schudt bij stationair draaien rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste oorzaken van deze trilling zijn vaak gerelateerd aan de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste bronnen van deze trilling en hun resultaten over het gedrag van uw Land Rover Range Rover:

  • Injectie: als de injectie van uw auto is veranderd en het trillen veroorzaakt, zou u een soort koppeling in de motor moeten ervaren, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die in de problemen zit, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, ervaart u problemen met het gedrag van uw motorblok. Er zullen namelijk vonken zijn die niet ontstaan ​​en het kan zijn dat een of meerdere van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks in de motor: De minst vervelende oorzaak van een Land Rover Range Rover die schudt bij stationair draaien zijn inderdaad de silent blocks van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze meestal hun functie en als gevolg daarvan worden de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt sterker

.

Wat als mijn Land Rover Range Rover stationair trilt?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu u de oorzaak van uw probleem hebt kunnen achterhalen of in ieder geval de mogelijke triggers hebt kunnen verlagen, zullen we u laten zien dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de oorzaak is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren de juiste werking ervan, kunt u deze oplossen zonder naar uw werkplaats te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over a hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Land Rover Range Rover veroorzaakt, moet u de auto door de diagnosekit halen om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motorstille blokken: Het laatste motief van trillingen bij stilstand op uw Land Rover Range Rover is dat de trillingen voortkomen uit uw motorstille blokken. Dit is de reparatie die u het minst kost. Het vervangen van stille blokken mag u inderdaad niet meer dan € 200 kosten, ga naar uw werkplaats om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Land Rover Range Rover inactief schudt.
Weiterlesen:
Waar is de startzekering Land Rover Range Rover Evoque?

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en antwoorden om uw trillingsprobleem bij inactiviteit op de Land Rover Range Rover op te lossen.Als u naast schudden ook niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als u misschien nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector