Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Lexus ES, wat te doen?

Moderne auto’s vertegenwoordigen een groeiend budget, of het nu komt door onderhoud of de onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie in auto’s. We hebben meestal de neiging vrij snel te beklemtonen over het geringste symptoom van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Lexus ES moet vrij snel worden afgehandeld, anders wordt het erger en worden andere componenten aangetast. Vandaag gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Lexus ES die in rust trilt. Eerst zullen we proberen te achterhalen waarom uw Lexus ES trilt wanneer deze inactief is, en ten tweede wat u moet doen als u trillingen inactief heeft.

Waarom heeft mijn Lexus ES inactieve trillingen?

Dus beginnen we ons artikel met de oorzaken van een Lexus ES die trilt bij stationair draaien. Hiervoor zullen we de onderdelen moeten onderzoeken die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons vooral concentreren op het feit dat uw Lexus ES alleen trilt bij stationair toerental. Als u trillingen voelt bij acceleratie op Lexus ES-trillingen, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel dat naar dit probleem verwijst. We kunnen al een aantal auto-onderdelen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel natuurlijk al reinigen. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren doorgaans veel meer trillen dan benzinemotoren, met name oudere auto’s.

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Lexus ES?

De slechte informatie is echter dat de reden dat uw Lexus ES schudt bij stationair draaien direct verband houdt met uw motor. De belangrijkste triggers van deze trilling worden vaak in verband gebracht met de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun resultaten op de prestaties van uw Lexus ES:

  • Injectie: als de injectie van uw auto wordt beïnvloed en het trilt, moet u een soort koppeling in de motor gaan voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die in de problemen zit, of deze nu afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u zich zorgen gaan maken over de prestaties van uw motoreenheid. Er zullen inderdaad vonken zijn die niet verschijnen en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks in de motor: De minst hinderlijke oorzaak van een Lexus ES die schudt bij stationair draaien zijn inderdaad de silent blocks in de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze meestal hun doel en daarom worden de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt, intenser

.

Wat als mijn Lexus ES stationair trilt?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u erin geslaagd bent de oorzaak van uw probleem te lokaliseren of in ieder geval de mogelijke motieven te verminderen, zullen we u laten zien dat er beschikbare oplossingen om al deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de oorzaak is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als de problemen matig zijn en slechts een paar onzuiverheden belemmeren Als ze goed presteren, kunt u het aan zonder naar uw garage te gaan. Als dit niet genoeg is, moet je nadenken over a volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Lexus ES veroorzaakt, moet u de auto door de diagnosekit halen om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen of een ECU-aanpassing
  • Motorstille blokken: De laatste oorzaak van stilstaande trillingen op uw Lexus ES is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motorstille blokken. Dit is de reparatie die u het minst kost. Inderdaad, het veranderen van stille blokken mag u niet meer dan 200 € kosten, ga naar uw garage om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Lexus ES inactief schudt.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lexus ES vervangen?

Hier zijn de belangrijkste motieven en oplossingen om uw trillingsproblemen bij inactiviteit op de Lexus ES op te lossen, en als het bovendien niet schudden inactief is, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als je meer tutorials over de Lexus ES nodig hebt, ga dan naar onze Lexus ES-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector