Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Lexus RX, wat te doen?

Recente auto’s vertegenwoordigen een stijgend budget, of het nu komt door service of de onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie in auto’s. We hebben de neiging ons vrij snel zorgen te maken over de kleinste indicator van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Lexus RX moet snel worden opgelost, in elk ander geval zal het erger worden en andere componenten aantasten. In dit artikel gaan we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Lexus RX die in rust trilt. Eerst zullen we proberen uit te zoeken waarom uw Lexus RX trilt wanneer deze inactief is, en ten tweede wat u moet doen als u trillingen inactief heeft.

Waarom heeft mijn Lexus RX inactieve trillingen?

Dus beginnen we ons artikel met de oorsprong van een Lexus RX die trilt bij stationair toerental. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de componenten die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen vooral aandacht besteden aan het feit dat uw Lexus RX alleen trilt bij stationair toerental, als u trillingen voelt bij acceleratie op Lexus RX-trillingen, aarzel dan niet om ons artikel te raadplegen dat naar dit probleem verwijst. We kunnen al enkele auto-onderdelen elimineren als mogelijke oorzaak van dit probleem. Inderdaad, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. Aan de andere kant moet u er rekening mee houden dat dieselmotoren veel meer trillen dan benzinemotoren, met name oudere auto’s.

Weiterlesen:
Remlicht Lexus RX blijft branden, wat te doen?

Het slechte nieuws is echter dat de reden waarom uw Lexus RX tijdens stationair draaien schudt, rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste oorzaken van deze trilling zijn vaak gerelateerd aan de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun gevolgen voor de prestaties van uw Lexus RX:

  • Injectie: als de injectie van uw auto wordt verstoord en trillen veroorzaakt, moet u een soort koppeling in de motor gaan voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die in de problemen zit, maakt het niet uit of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, u zult problemen gaan voelen in de prestaties van uw motor motor. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet verschijnen en kan het zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks in de motor: De minst hinderlijke oorzaak van het trillen van een Lexus RX bij stationair draaien zijn natuurlijk de silent blocks in de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Als ze verslijten, hebben ze de neiging hun taak te verliezen, waardoor de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt, toenemen

.

Wat gebeurt er als mijn Lexus RX stationair trilt?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu u erin bent geslaagd de oorzaak van uw probleem op te sporen of in ieder geval de mogelijke oorzaken te verkleinen, zullen we u leren dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de oorzaak is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren hun goede werking, kunt u het aan zonder naar uw monteur te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u een a overwegen hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die leidt tot de stationaire trillingen van uw Lexus RX, moet u de auto door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen of een ECU-aanpassing
  • Motorstille blokken: De laatste oorzaak van stilstaande trillingen op uw Lexus RX is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motorstille blokken. Dit is de reparatie die u het minst kost. In werkelijkheid kost het vervangen van stille blokken u niet meer dan € 200, ga naar uw monteur om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Lexus RX inactief schudt.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Lexus RX uitschakelen?

Hier zijn de belangrijkste motieven en antwoorden om uw trillingsprobleem bij inactiviteit op Lexus RX op te lossen.Als u naast schudden niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als je meer tutorials over de Lexus RX wilt, ga dan naar onze Lexus RX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector