Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Lexus UX, wat te doen?

Moderne auto’s vertegenwoordigen een steeds groeiend budget, of het nu wordt veroorzaakt door onderhoud of door onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We hebben de neiging om ons vrij snel zorgen te maken over de kleinste indicator van zwakte, en dat is een goede zaak, want een probleem op een Lexus UX moet snel worden verholpen, in elk ander geval zal het erger worden en andere componenten aantasten. In dit artikel gaan we de oplossingen ontdekken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Lexus UX die trilt bij inactiviteit. Eerst zullen we proberen uit te zoeken waarom uw Lexus UX trilt wanneer hij inactief is, en ten tweede wat u moet doen als hij inactief is.

Waarom trilt mijn Lexus UX bij stationair draaien?

Dus beginnen we ons artikel met de oorsprong van een Lexus UX die trilt bij inactiviteit. Hiervoor zullen we de organen moeten onderzoeken die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen vooral aandacht besteden aan het feit dat uw Lexus UX alleen trilt bij inactiviteit, als u trillingen voelt bij acceleratie op Lexus UX-trillingen, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit probleem te lezen. We kunnen al een aantal auto-onderdelen elimineren die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. In werkelijkheid, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Lexus UX?

De slechte informatie is echter dat de reden dat uw Lexus UX trilt bij stationair toerental direct verband houdt met uw motor. De belangrijkste triggers van deze vibratie worden vaak geassocieerd met: de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste oorzaken van deze vibratie en hun resultaten op de prestaties van uw Lexus UX:

  • Injectie: als de injectie van uw voertuig wordt gewijzigd en het trilt, moet u een soort koppeling in de motor ervaren, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het de ontsteking van uw auto is die het moeilijk heeft, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u problemen ondervinden met de prestaties van uw motoreenheid. Er zullen inderdaad vonken zijn die niet verschijnen en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders het niet doen.
  • Stille blokken van de motor: De minst frustrerende trigger van een Lexus UX die bij stationair trilt, zijn inderdaad de stille blokken van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, hebben ze de neiging om hun werking te verliezen en daarom nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat als mijn Lexus UX trilt bij inactiviteit?

Laten we doorgaan naar de volgende stap, nu u erin geslaagd bent de oorzaak van uw probleem te lokaliseren of in ieder geval de mogelijke motieven te verminderen, zullen we u uitleggen dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem bescheiden is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren als ze goed lopen, kunt u het aan zonder naar uw werkplaats te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over een volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Lexus UX produceert, moet u de auto door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: Het laatste motief voor trillingen bij stilstand op uw Lexus UX is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minste kost. Inderdaad, het vervangen van stille blokken zou u niet meer dan 200 € moeten kosten, ga naar uw werkplaats om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Lexus UX trilt bij inactiviteit.
Weiterlesen:
Waar is de zekering van de autoradio op Lexus UX?

Hier zijn de belangrijkste motieven en oplossingen om uw probleem van trillingen bij inactiviteit op Lexus UX op te lossen, als bovendien schudden niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als je meer handleidingen over de Lexus UX nodig hebt, ga dan naar onze Lexus UX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector