Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Lincoln Continental, wat te doen?

Moderne auto’s vertegenwoordigen een toenemend budget, of het nu wordt veroorzaakt door service of door onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We zullen waarschijnlijk vrij snel benadrukken wat de kleinste indicator van zwakte is, en dat is maar goed ook, want een probleem op een Lincoln Continental moet snel worden behandeld, anders wordt het erger en worden de hulpstukken aangetast. Vandaag gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Lincoln Continental die stationair trilt. Eerst zullen we proberen uit te zoeken waarom uw Lincoln Continental trilt wanneer deze niet wordt gebruikt, en ten tweede wat u moet doen als u trillingen niet gebruikt.

Waarom heeft mijn Lincoln Continental inactieve trillingen?

Dus we beginnen onze artikelinhoud met de oorsprong van een Lincoln Continental die trilt bij inactiviteit. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de onderdelen die deze beving kunnen veroorzaken. We zullen ons specifiek concentreren op het feit dat uw Lincoln Continental alleen trilt bij stationair toerental. Als u trillingen voelt bij acceleratie op Lincoln Continental-trillingen, aarzel dan niet om de inhoud van ons artikel te bekijken die betrekking heeft op dit probleem. We kunnen al enkele onderdelen wegnemen om de oorzaak van dit probleem te kunnen verhelpen. In werkelijkheid, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren waarschijnlijk veel meer trillen dan benzinemotoren, met name oudere auto’s.

Weiterlesen:
Venster zit vast op Lincoln Continental, wat kan ik doen?

De slechte informatie is echter dat de reden dat uw Lincoln Continental stationair schudt, rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste motieven van deze trilling worden vaak in verband gebracht met de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun gevolgen voor de prestaties van uw Lincoln Continental:

  • Injectie: als de injectie van uw auto beschadigd is en trillen veroorzaakt, moet u een soort koppeling in de motor gaan voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als, aan de andere kant, de ontsteking van uw auto problemen heeft, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u complicaties gaan voelen in de prestaties van uw motoreenheid. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet gebeuren en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks van de motor: De minst frustrerende trigger van een Lincoln Continental die schudt bij stationair draaien zijn natuurlijk de silent blocks van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze waarschijnlijk hun werking en als gevolg daarvan nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat als mijn Lincoln Continental inactief trilt?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu je hebt geprobeerd de oorzaak van je probleem te identificeren of in ieder geval de mogelijke oorzaken te verminderen, zullen we je laten zien dat er beschikbare oplossingen om elk van deze complicaties op te lossen.

  • Injectie: als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem matig is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren Als ze goed presteren, kunt u het genezen zonder naar uw garage te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u een a overwegen volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Lincoln Continental veroorzaakt, moet u de auto door de diagnosekit halen om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen of een ECU-aanpassing
  • Motorstille blokken: De laatste reden van stilstaande trillingen op uw Lincoln Continental is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motorstille blokken. Dit is de reparatie die u het minst kost. In werkelijkheid zou het vervangen van stille blokken u niet meer dan € 200 moeten kosten, ga naar uw garage om deze wijziging aan te brengen en voorkom dat uw Lincoln Continental inactief schudt.
Weiterlesen:
Mijn Lincoln Continental trekt naar links, wat moet ik doen?

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en oplossingen om uw trillingsproblemen bij inactiviteit op Lincoln Continental op te lossen.Als u naast het schudden niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector