Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Lincoln MKC, wat te doen?

Moderne auto’s vertegenwoordigen een steeds groeiend budget, of het nu gaat om service of de onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie in auto’s. We maken ons meestal vrij snel zorgen over het geringste signaal van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Lincoln MKC moet redelijk snel worden opgelost, anders wordt het erger en worden er extra componenten aangetast. In dit artikel gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Lincoln MKC die in rust trilt. Eerst zullen we proberen te achterhalen waarom uw Lincoln MKC trilt wanneer deze inactief is, en ten tweede wat u moet doen als u trillingen inactief heeft.

Waarom heeft mijn Lincoln MKC inactieve trillingen?

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de oorzaken van een Lincoln MKC die stationair trilt. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de componenten die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen vooral kijken naar het feit dat uw Lincoln MKC alleen stationair schudt, als u voelt trillingen bij acceleratie op Lincoln MKC trillingen aarzel niet om onze artikelinhoud te raadplegen die naar dit probleem verwijst. We kunnen al een aantal auto-onderdelen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Inderdaad, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren meestal veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lincoln MKS

Het slechte nieuws is echter dat de reden dat uw Lincoln MKC schudt bij stationair draaien rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste motieven van deze trilling worden heel vaak in verband gebracht de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Hier zijn de belangrijkste bronnen van deze trilling en hun resultaten op het gedrag van uw Lincoln MKC:

  • Injectie: Als de injectie van uw voertuig is veranderd en het trilt, moet u een soort koppeling in de motor voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die in de problemen zit, het maakt niet uit of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, dan voelt u problemen met het gedrag van uw motormotor. Er zullen namelijk vonken zijn die niet ontstaan ​​en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks van de motor: De minst hinderlijke trigger van een Lincoln MKC die schudt bij stationair draaien, zijn zeker de silent blocks van de motor. Ze zijn een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van uw auto dempt. Wanneer ze verslijten, hebben ze meestal de neiging hun werking te verliezen en bijgevolg nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat moet ik doen als mijn Lincoln MKC stationair trilt?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu je hebt afgehandeld om het begin van je probleem te lokaliseren of op zijn minst de mogelijke motieven te verminderen, zullen we je leren dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem matig is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren hun goede werking, kunt u het genezen zonder naar uw monteur te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over a volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Lincoln MKC veroorzaakt, moet u de auto door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motorstille blokken: Het laatste motief van trillingen bij stilstand op uw Lincoln MKC is dat de trillingen voortkomen uit uw motorstille blokken. Dit is de reparatie die u het minst kost. Inderdaad, het veranderen van stille blokken mag u niet meer dan 200 € kosten, ga naar uw monteur om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Lincoln MKC inactief schudt.
Weiterlesen:
Waar vind je een blinkerzekering op Lincoln MKC?

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en oplossingen om van uw trillingsprobleem bij inactiviteit op Lincoln MKC af te komen, en als het bovendien niet schudden inactief is, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKC nodig hebt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector