Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Lincoln MKS, wat te doen?

Moderne auto’s vertegenwoordigen een steeds groter budget, of het nu gaat om onderhoud of de onvoorspelbare storingen die verband houden met alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We maken ons vaak snel zorgen over het geringste signaal van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Lincoln MKS moet zo snel mogelijk worden opgelost, anders wordt het erger en tast het extra componenten aan. Vandaag gaan we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Lincoln MKS die stationair trilt. Eerst zullen we proberen uit te zoeken waarom uw Lincoln MKS trilt wanneer deze niet wordt gebruikt, en ten tweede wat u moet doen als u trillingen niet gebruikt.

Waarom heeft mijn Lincoln MKS inactieve trillingen?

Dus beginnen we ons artikel met de oorzaken van een Lincoln MKS die trilt bij stationair draaien. Hiervoor zullen we de componenten moeten onderzoeken die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons voornamelijk concentreren op het feit dat uw Lincoln MKS alleen trilt bij stationair draaien, als u trillingen voelt bij acceleratie op Lincoln MKS-trillingen, aarzel dan niet om ons artikel te lezen dat naar dit probleem verwijst. We kunnen al enkele auto-onderdelen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Zeker, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren vaak veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Lincoln MKC?

Aan de andere kant is het slechte nieuws dat de reden waarom uw Lincoln MKS stationair schudt, rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste triggers van deze trilling zijn vaak in verband met de brandstoftoevoer van het voertuig, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun resultaten op de prestaties van uw Lincoln MKS:

  • Injectie: als de injectie van uw auto beschadigd is en het trilt, moet u een soort koppeling in de motor voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het echter de ontsteking van uw auto is die het moeilijk heeft, het maakt niet uit of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u complicaties voelen in de prestaties van uw motormotor. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet voorkomen en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks van de motor: De minst frustrerende trigger van een Lincoln MKS die schudt bij stationair draaien zijn inderdaad de silent blocks van de motor. Ze zijn een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van uw auto dempt. Als ze verslijten, verliezen ze vaak hun functie en bijgevolg nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat als mijn Lincoln MKS inactief trilt?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu u de oorzaak van uw probleem hebt kunnen achterhalen of in ieder geval de mogelijke motieven hebt verminderd, zullen we u laten zien dat er beschikbare oplossingen om elk van deze complicaties op te lossen.

  • Injectie: als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden belemmeren Als ze goed presteren, kun je er overheen komen zonder naar je werkplaats te gaan. Als dit niet genoeg is, moet je nadenken over a hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Lincoln MKS veroorzaakt, moet u het voertuig door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen of een ECU-aanpassing
  • Motorstille blokken: Het laatste motief van trillingen bij stilstand op uw Lincoln MKS is dat de trillingen voortkomen uit uw motorstille blokken. Dit is de reparatie die u het minst kost. In werkelijkheid mag het vervangen van stille blokken u niet meer dan € 200 kosten, ga naar uw werkplaats om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Lincoln MKS inactief schudt.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Lincoln MKS-sleutelkaart vervangen?

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en oplossingen om uw trillingsprobleem bij inactiviteit op Lincoln MKS te verhelpen.Als u naast schudden niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector