Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Lincoln MKX, wat te doen?

Recente auto’s vertegenwoordigen een groeiend budget, of het nu komt door onderhoud of de onvoorziene storingen met betrekking tot alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We zijn meestal vrij snel ongerust over het geringste symptoom van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Lincoln MKX moet vrij snel worden afgehandeld, anders wordt het erger en worden hulponderdelen aangetast. In dit artikel gaan we ontdekken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Lincoln MKX die stationair trilt. Eerst zullen we proberen te achterhalen waarom uw Lincoln MKX trilt wanneer deze inactief is, en ten tweede wat te doen als u trillingen niet-actief heeft.

Waarom heeft mijn Lincoln MKX inactieve trillingen?

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de oorzaken van een Lincoln MKX die trilt bij inactiviteit. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de organen die deze beving kunnen veroorzaken. We zullen ons vooral concentreren op het feit dat uw Lincoln MKX alleen trilt bij stationair toerental, als u trillingen voelt bij acceleratie op Lincoln MKX-trillingen, aarzel dan niet om advies in te winnen bij de inhoud van ons artikel over dit probleem. We kunnen al enkele auto-onderdelen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. In werkelijkheid, aangezien u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. U moet zich er echter van bewust zijn dat dieselmotoren doorgaans veel meer trillen dan benzinemotoren, vooral oudere auto’s.

Weiterlesen:
Hoe Lincoln MKX-injectoren te reinigen?

Het slechte nieuws is echter dat de reden waarom uw Lincoln MKX tijdens stationair draaien schudt, direct verband houdt met uw motor. De belangrijkste oorzaken van deze trilling zijn vaak gerelateerd aan de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste bronnen van deze trilling en hun gevolgen voor het gedrag van uw Lincoln MKX:

  • Injectie: als de injectie van uw auto wordt beïnvloed en het trillen veroorzaakt, zou u een soort koppeling in de motor moeten ervaren, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die het moeilijk heeft, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, ervaart u complicaties in het gedrag van uw motor. Er zullen namelijk vonken zijn die niet voorkomen en het kan zijn dat een of meerdere van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks van de motor: De minst vervelende oorzaak van het trillen van een Lincoln MKX bij stationair draaien zijn zeker de silent blocks van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, hebben ze meestal de neiging hun werking te verliezen en daarom nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat als mijn Lincoln MKX stationair trilt?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu je de oorsprong van je probleem hebt kunnen achterhalen of in ieder geval de mogelijke triggers hebt kunnen verlagen, zullen we je leren dat er beschikbare oplossingen om elk van deze complicaties op te lossen.

  • Injectie: Als uw injectie de oorzaak is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem bescheiden is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren door hun goede werking, kunt u het genezen zonder naar uw garage te gaan. Als dit niet genoeg is, moet je nadenken over a volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Lincoln MKX produceert, moet u de auto door de diagnosekit halen om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen, of een ECU-aanpassing
  • Motorstille blokken: Het laatste motief van trillingen bij stilstand op uw Lincoln MKX is dat de trillingen afkomstig zijn van uw motorstille blokken. Dit is de reparatie die u het minst kost. Inderdaad, het veranderen van stille blokken mag u niet meer dan 200 € kosten, ga naar uw garage om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Lincoln MKX inactief schudt.
Weiterlesen:
Versnellingsvibraties op Lincoln MKX, wat te doen?

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en oplossingen om uw trillingsprobleem bij inactiviteit op Lincoln MKX te verhelpen, en als het bovendien niet wordt geschud, kunt u ons artikel over dit probleem raadplegen.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln MKX, aarzel dan niet om onze Lincoln MKX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector