Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Lincoln MKZ, wat te doen?

Moderne auto’s vertegenwoordigen een groeiend budget, of het nu wordt veroorzaakt door service of door onvoorziene storingen in verband met alle nieuwe technologie in auto’s. We maken ons meestal vrij snel zorgen over de minste indicator van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem op een Lincoln MKZ moet snel worden opgelost, anders wordt het erger en heeft het gevolgen voor de hulponderdelen. In dit artikel gaan we de oplossingen bekijken die voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Lincoln MKZ die trilt bij inactiviteit. Ten eerste zullen we proberen erachter te komen waarom uw Lincoln MKZ trilt wanneer deze niet wordt gebruikt, en ten tweede wat u moet doen als u trillingen inactief heeft.

Waarom heeft mijn Lincoln MKZ stationaire trillingen?

Dus beginnen we ons artikel met de triggers van een Lincoln MKZ die trilt bij inactiviteit. Hiervoor zullen we moeten kijken naar de organen die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen ons voornamelijk concentreren op het feit dat uw Lincoln MKZ alleen trilt bij stationair draaien, als u trillingen voelt bij acceleratie op Lincoln MKZ-trillingen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem. We kunnen al enkele onderdelen uitroeien die mogelijk verantwoordelijk zijn voor dit probleem. Omdat u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel van het voertuig al reinigen. Houd er echter rekening mee dat dieselmotoren doorgaans veel meer trillen dan benzinemotoren, met name oudere auto’s.

Weiterlesen:
Hoe de katalysator Lincoln MKZ reinigen?

Desalniettemin is de slechte informatie dat de reden dat uw Lincoln MKZ stationair schudt, direct verband houdt met uw motor. De belangrijkste triggers van deze trilling zijn vaak in verband met de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun resultaten voor de prestaties van uw Lincoln MKZ:

  • Injectie: als de injectie van uw auto is veranderd en het trilt, moet u een soort koppeling in de motor gaan voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die problemen heeft, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u zich zorgen gaan maken over de prestaties van uw motor. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die niet voorkomen en kan het zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks van de motor: De minst irritante trigger van een Lincoln MKZ die schudt bij stationair draaien zijn natuurlijk de silent blocks van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, verliezen ze meestal hun taak en bijgevolg nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat moet ik doen als mijn Lincoln MKZ in rust trilt?

Laten we verder gaan met de volgende stap, nu u de oorzaak van uw probleem hebt kunnen lokaliseren of in ieder geval de mogelijke motieven heeft verminderd, zullen we u laten zien dat er beschikbare oplossingen om van al deze zorgen af ​​te komen.

  • Injectie: als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem matig is en slechts een paar onzuiverheden blokkeren Als ze goed werken, kunt u deze oplossen zonder naar uw monteur te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over a hele reiniging van de injectie
  • Ontsteking: als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Lincoln MKZ veroorzaakt, moet u de auto door de diagnosekit halen om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen of een ECU-aanpassing
  • Motor Silent Blocks: De laatste trigger van trillingen bij stilstand op uw Lincoln MKZ is dat de trillingen voortkomen uit uw motor Silent Blocks. Dit is de reparatie die u het minst kost. In werkelijkheid zou het vervangen van silent blocks u niet meer dan € 200, — moeten kosten. Ga naar uw monteur om deze wijziging aan te brengen en voorkom dat uw Lincoln MKZ bij inactiviteit trilt.
Weiterlesen:
Prijs remschijf vervanging voor Lincoln MKZ?

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en antwoorden om uw trillingsproblemen bij inactiviteit op de Lincoln MKZ op te lossen.Als u, naast het schudden, niet inactief blijft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector