Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stationaire trillingen Lincoln Navigator, wat te doen?

Moderne voertuigen vertegenwoordigen een stijgend budget, of het nu gaat om service of de onvoorziene storingen die verband houden met alle nieuwe technologie die in auto’s is ingebouwd. We hebben de neiging vrij snel bezorgd te zijn over het kleinste symptoom van zwakte, en dat is maar goed ook, want een probleem met een Lincoln Navigator moet snel worden behandeld, anders wordt het erger en worden andere componenten aangetast. Vandaag gaan we ontdekken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn als u het slachtoffer bent van een Lincoln Navigator die in rust trilt. Eerst zullen we proberen te achterhalen waarom uw Lincoln Navigator trilt wanneer deze inactief is, en ten tweede wat u moet doen als u trillingen niet-actief heeft.

Waarom heeft mijn Lincoln Navigator inactieve trillingen?

Dus we beginnen onze artikelinhoud met de motieven van een Lincoln Navigator die trilt bij inactiviteit. Hiervoor zullen we de onderdelen moeten bekijken die deze tremor kunnen veroorzaken. We zullen vooral kijken naar het feit dat uw Lincoln Navigator alleen trilt bij stationair toerental, als u trillingen voelt bij acceleratie op Lincoln Navigator-trillingen, aarzel dan niet om de inhoud van ons artikel te bekijken die over dit probleem gaat. We kunnen al enkele onderdelen wegnemen om de oorzaak van dit probleem te kunnen verhelpen. Omdat u stilstaat, meestal in neutraal, kunnen we de transmissie, het onderstel, de lagers, de ophanging, de koppeling en het vliegwiel al reinigen. U moet zich er echter van bewust zijn dat dieselmotoren veel meer trillen dan benzinemotoren, met name oudere voertuigen.

Weiterlesen:
Waar bevindt de krik zich op Lincoln Navigator?

Desalniettemin is de slechte informatie dat de reden dat uw Lincoln Navigator schudt bij stationair draaien rechtstreeks verband houdt met uw motor. De belangrijkste oorzaken van deze trilling worden vaak in verband gebracht met de brandstoftoevoer van de auto, de ontsteking of de motorblokkeringen. Dit zijn de belangrijkste oorzaken van deze trilling en hun resultaten op de prestaties van uw Lincoln Navigator:

  • Injectie: als de injectie van uw auto is veranderd en het trillen veroorzaakt, zou u een soort koppeling in de motor moeten voelen, alsof de auto graast.
  • Ontsteking: Als het daarentegen de ontsteking van uw auto is die het moeilijk heeft, ongeacht of deze afkomstig is van een bougie of de volledige ontsteking, zult u problemen voelen met de prestaties van uw motormotor. In werkelijkheid zullen er vonken zijn die zich niet ontwikkelen en het kan zijn dat een of meer van uw cilinders niet werken.
  • Silent Blocks van de motor: De minst irritante trigger van een Lincoln Navigator die schudt bij stationair draaien zijn natuurlijk de silent blocks van de motor. Het is een soort zacht plastic kussentje dat alle trillingen en trillingen van de motor van je auto dempt. Wanneer ze verslijten, hebben ze de neiging om hun functie te verliezen en bijgevolg nemen de trillingen die door uw motor worden veroorzaakt toe

.

Wat als mijn Lincoln Navigator inactief trilt?

Laten we doorgaan met de volgende stap, nu u de oorzaak van uw probleem hebt gevonden of in ieder geval de mogelijke triggers heeft verlaagd, zullen we u laten zien dat er beschikbare oplossingen om elk van deze problemen op te lossen.

  • Injectie: als uw injectie de trigger is, moet u eerst een sterk reinigingsproduct gebruiken dat u aan uw brandstof toevoegt, het kost u ongeveer tien euro, maar als het probleem klein is en slechts een paar onzuiverheden belemmeren hun goede werking, kunt u er overheen komen zonder naar uw garage te gaan. Als dit niet genoeg is, moet u nadenken over a volledige reiniging van de injectie
  • Ontsteking: Als het uw ontsteking is die de stationaire trillingen van uw Lincoln Navigator veroorzaakt, moet u de auto door de diagnosekit leiden om meer informatie over het exacte probleem te krijgen. En overweeg een vervanging van defecte onderdelen of een ECU-aanpassing
  • Motorstille blokken: Het laatste motief van trillingen bij stilstand op uw Lincoln Navigator is dat de trillingen voortkomen uit uw motorstille blokken. Dit is de reparatie die u het minst kost. In werkelijkheid zou het veranderen van stille blokken u niet meer dan € 200 moeten kosten, ga naar uw garage om deze wijziging aan te brengen en te voorkomen dat uw Lincoln Navigator inactief schudt.
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Lincoln Navigator

Hier zijn de belangrijkste oorzaken en antwoorden om uw trillingsprobleem bij inactiviteit op Lincoln Navigator te verhelpen.Als u naast schudden niet stil blijft staan, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector