Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stoel zit Land Rover Discovery in positie vast

Vandaag gaan we een probleem aanpakken dat frustrerend maar niet erg ernstig is. In feite, in tegenstelling tot een lekkende injector of een trillende motorunit, wordt het slachtoffer van een vastzittende stoel op Land Rover Discovery is op zich niet erg ernstig. Desalniettemin kan het voorkomen dat u effectief in uw motorvoertuig wordt geïnstalleerd of dat uw passagiers via een van de zijkanten van uw Land Rover Discovery binnenkomen, niets kritisch aan de horizon. Maar we proberen je toch te helpen de stoel te ontgrendelen. Om dit te bereiken, zullen we ons in eerste instantie concentreren op: een voorstoel geblokkeerd op Land Rover Discovery en dan, in een tweede deel, op een achterbank geblokkeerd op uw motorvoertuig.

Voorstoel vast op Land Rover Discovery

Dus we beginnen deze inhoudspagina op de stoelen vast op Land Rover Discovery in het geval van de voorstoelen, dat het de bestuurdersstoel of de passagiersstoel is, zal het probleem ongeveer hetzelfde zijn, we gaan ons concentreren op twee verschillende zorgen, de onmogelijkheid om de stoel neer te klappen en vervolgens naar voren te schuiven of achteruit.

Onmogelijk om de voorstoel van mijn Land Rover Discovery neer te klappen

.

Dus je begint met een voorstoel vast op Land Rover Discovery en vooral als u zich zorgen maakt klap de stoel neer . Onthoud dat het in dit scenario ingewikkeld zal zijn om het probleem zelf op te lossen. In werkelijkheid is het over het algemeen de kabel van het mechanisme die uit de handleiding is gekomen of is afgebroken en om er toegang toe te krijgen, moet u de stoel van uw Land Rover Discovery volledig uit elkaar halen. We raden u aan deze stap te nemen, maar het kan even duren en u moet mogelijk het hele mechanisme wijzigen, of u moet naar een specialist gaan die de service sneller zal uitvoeren.

Onmogelijk om de voorstoel naar voren of naar achteren te bewegen vanuit mijn Land Rover Discovery

De tweede kans van een voorstoel vast op Land Rover Discovery is dat je het niet langer vooruit of achteruit kunt verplaatsen. Dit is gegarandeerd een probleem als u een geschikte rijpositie wilt hebben of als u wilt dat uw passagiers voldoende beenruimte hebben.

  • Elektrische stoel geblokkeerd Land Rover Discovery:

    Het eerste dat u moet controleren wanneer u een elektrisch bedienbare stoel op Land Rover Discovery hebt vergrendeld, is dat uw stoelschuiven vrij zijn van items. Als u geen vreemde voorwerpen vindt, kan het helaas de stoelmotor zijn die hiervoor verantwoordelijk is. Controleer om te beginnen met een manometer of deze goed van stroom is voorzien en zo ja, dan zal deze zeker vervangen moeten worden.

  • Over het algemeen is het in dit scenario alleen een kwestie van een vreemd lichaam dat zich in een van de twee schuiven van de vastgelopen stoel van uw Land Rover Discovery heeft geplaatst. Controleer dus beide dia’s aandachtig, zelfs een klein onderwerp kan uw stoel blokkeren. Als dit niet het geval is, controleer dan of de hendel die wordt gebruikt om het systeem uit te voeren niet is gebroken of dat de kabel is losgeraakt.

Achterbank zit vast Land Rover Discovery

Ten slotte zullen we ons concentreren op het tweede deel van onze inhoudspagina een achterbank vast op uw Land Rover Discovery , in feite is de achterbank van uw auto niet uitgerust met dezelfde systemen als uw voorstoelen en de meest voorkomende zorg die u misschien kent, is niet in staat zijn om de achterbank van uw Land Rover Discovery neer te klappen niet meer. De meest voorkomende zorg zijn de openingssystemen die zich in de hoofdsteunen bevinden. Net als bij de voorstoelen van uw Land Rover Discovery is het over het algemeen een kabel die uit de rail is gekomen. Controleer of u het zonder hulp weer op zijn plaats kunt zetten, maar over het algemeen is de toegang tot het systeem zacht en moet u een specialist bellen. Als u andere componenten heeft die problemen veroorzaken, zoals een motorkap die vastzit op Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze inhoud te raadplegen om u te helpen het probleem op te lossen.

Als u meer informatie over de Land Rover Discovery wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van de Land Rover Discovery Sport van binnenuit?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector