Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stoel zit Land Rover Discovery Sport vast

Vandaag gaan we een probleem aanpakken dat irritant maar niet erg belangrijk is. In werkelijkheid, in tegenstelling tot een lekkende injector of een trillende motor, die het slachtoffer is van een zit vast op Land Rover Discovery Sport is op zichzelf niet erg significant. Ook al zou het u ervan kunnen weerhouden effectief in uw motorvoertuig te worden geïnstalleerd of ervoor zorgen dat uw passagiers via een van de zijkanten van uw Land Rover Discovery Sport binnenkomen, niets belangrijks aan de horizon. Maar we zullen nog steeds proberen u te helpen de stoel te ontgrendelen. Om dit te doen, zullen we ons eerst concentreren op een voorstoel geblokkeerd op Land Rover Discovery Sport en vervolgens in een tweede stap op een achterbank die is geblokkeerd op uw motorvoertuig.

Voorstoel zit vast op Land Rover Discovery Sport

Dus we beginnen deze inhoud op de stoelen zaten vast op Land Rover Discovery Sport door het geval van de voorstoelen, dat het de bestuurdersstoel of de passagiersstoel is, het probleem zal ongeveer hetzelfde zijn, we gaan aandacht besteden aan twee verschillende complicaties, de onmogelijkheid om de stoel op te klappen en vervolgens te verplaatsen vooruit of achteruit.

Het is onmogelijk om de voorstoel van mijn Land Rover Discovery Sport neer te klappen

.

Dus je begint met een voorstoel zit vast op Land Rover Discovery Sport en vooral als je complicaties hebt klap de stoel neer . Houd er rekening mee dat het in deze omstandigheid ingewikkeld zal zijn om het probleem zelf op te lossen. In feite is het over het algemeen de kabel van het mechanisme die uit de geleiding is gekomen of is afgebroken en om er toegang toe te hebben, moet u de stoel van uw Land Rover Discovery Sport volledig uit elkaar halen. We raden u aan om deze stap te nemen, maar het kan even duren en u moet mogelijk het hele mechanisme vervangen of naar een professional gaan die de service gemakkelijker kan uitvoeren.

Het is onmogelijk om de voorstoel vanuit mijn Land Rover Discovery Sport naar voren of naar achteren te verplaatsen

De tweede mogelijkheid van een voorstoel zit vast op Land Rover Discovery Sport is dat je het niet langer vooruit of achteruit kunt verplaatsen. Dit is zeker een probleem als u een optimale rijhouding wilt hebben of als u wilt dat uw passagiers voldoende beenruimte hebben.

  • Elektrische stoel geblokkeerd Land Rover Discovery Sport:

    Het eerste dat u moet controleren wanneer u een elektrisch bediende stoel heeft vergrendeld op de Land Rover Discovery Sport, is dat er geen items in uw stoelverplaatsingen zitten. Als je geen vreemde dingen ontdekt, kan het helaas de stoelmotor zijn die de schuldige is. Controleer allereerst of het goed is voorzien van elektriciteit met behulp van een manometer en of dit de omstandigheid is, zal het waarschijnlijk moeten worden vervangen.

  • Over het algemeen is het in deze omstandigheid slechts een probleem van een vreemd lichaam dat zichzelf in een van de twee glijbanen van de vastzittende stoel van uw Land Rover Discovery Sport heeft geplaatst. Controleer dus beide dia’s aandachtig, zelfs een klein ding kan uw stoel blokkeren. Als dit niet het geval is, controleer dan of de hendel die wordt gebruikt om het mechanisme uit te voeren niet beschadigd is of dat de kabel los is geraakt.

Achterbank zit vast Land Rover Discovery Sport

Ten slotte zullen we ons concentreren op het tweede deel van onze inhoud een achterbank die vastzit op uw Land Rover Discovery Sport , in feite is de achterbank van uw auto niet gebouwd met dezelfde mechanismen als uw voorstoelen en het meest elementaire dat u misschien weet is de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport niet kunnen neerklappen meer. De meest elementaire kwestie zijn de openingsmechanismen die zich in de hoofdsteunen bevinden. Net als bij de voorstoelen van uw Land Rover Discovery Sport is het over het algemeen een kabel die uit de rail is gekomen. Onderzoek of u het zonder hulp weer op zijn plaats kunt brengen, maar over het algemeen is de toegang tot het mechanisme zachtaardig en vereist de hulp van een professional. Als u andere componenten heeft die problemen veroorzaken, zoals een kap die vastzit op Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te raadplegen om u te helpen het probleem op te lossen.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery Sport categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe het versnellingsbaklek op Land Rover Discovery Sport te verhelpen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector