Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stoel zit Land Rover Evoque vast

In dit artikel gaan we het hebben over een probleem dat vervelend maar niet erg ernstig is. In feite is, in tegenstelling tot een lekkende injector, of een trillende motor, het slachtoffer van een zit vast op Land Rover Evoque is op zich niet al te serieus. Ook al zou het u ervan kunnen weerhouden correct in uw auto te worden geïnstalleerd of ervoor te zorgen dat uw passagiers via een van de zijkanten van uw Land Rover Evoque binnenkomen, niets belangrijks aan de horizon. Maar we zullen nog steeds proberen u te helpen de stoel te ontgrendelen. Hiervoor zullen we ons in eerste instantie concentreren op een voorstoel geblokkeerd op Land Rover Evoque , dan, in een tweede deel, op een achterbank geblokkeerd op uw auto.

Voorstoel zit vast op Land Rover Evoque

Dus we beginnen deze inhoud op de stoelen zaten vast op Land Rover Evoque in het geval van de voorstoelen, dat het de bestuurdersstoel of de passagiersstoel is, zal het probleem ongeveer hetzelfde zijn, we gaan aandacht besteden aan twee verschillende problemen, de onmogelijkheid om de stoel op te klappen en vervolgens naar voren te schuiven of achteruit.

Onmogelijk om de voorstoel van mijn Land Rover Evoque neer te klappen

.

Dus je begint met een voorstoel zit vast op Land Rover Evoque en vooral als je problemen hebt klap de stoel neer . Realiseer je dat het in dit scenario ingewikkeld zal zijn om het probleem zelf op te lossen. In feite is het in de meeste gevallen de kabel van het systeem die uit de handleiding is gekomen of is afgebroken en om er toegang toe te hebben, moet u de zitting van uw Land Rover Evoque volledig demonteren. We moedigen u aan om deze stap te nemen, maar het kan even duren en u moet mogelijk het hele systeem wijzigen of naar een professional gaan die de service sneller zal uitvoeren.

Het is onmogelijk om de voorstoel vanuit mijn Land Rover Evoque naar voren of naar achteren te verplaatsen

De tweede kans van een voorstoel zit vast op Land Rover Evoque is dat je het niet langer vooruit of achteruit kunt verplaatsen. Dit is gegarandeerd een probleem als u een geschikte rijpositie wilt hebben of als u wilt dat uw passagiers voldoende beenruimte hebben.

  • Elektrische stoel geblokkeerd Land Rover Evoque:

    Het eerste dat u moet controleren wanneer u een elektrisch bediende stoel hebt vergrendeld op de Land Rover Evoque, is dat uw stoelschuiven vrij zijn van spullen. Als u geen vreemde voorwerpen ontdekt, kan het helaas de stoelmotor zijn die de schuldige is. Controleer om te beginnen of het goed is voorzien van elektriciteit met behulp van een manometer en als dit het geval is, zal het vrijwel zeker moeten worden vervangen.

  • Over het algemeen is het in dit scenario slechts een kwestie van een vreemd lichaam dat zichzelf in een van de twee dia’s van de vastzittende stoel van uw Land Rover Evoque heeft geplaatst. Controleer dus beide dia’s voorzichtig, zelfs een klein onderwerp kan uw stoel blokkeren. Als dit niet het geval is, controleer dan of de hendel die wordt gebruikt om het mechanisme te bedienen niet is gebroken of dat de kabel is losgeraakt.

Achterbank zit vast Land Rover Evoque

Ten slotte, tweede deel van onze inhoud, zullen we ons concentreren op een achterbank die vastzit op uw Land Rover Evoque het is duidelijk dat de achterbank van uw auto niet is voorgeladen met vergelijkbare systemen als uw voorstoelen en het meest elementaire dat u misschien weet is niet in staat zijn om de achterbank van uw Land Rover Evoque neer te klappen meer. De meest elementaire kwestie zijn de openingssystemen die zich in de hoofdsteunen bevinden. Net als bij de voorstoelen van uw Land Rover Evoque is het over het algemeen een kabel die uit de rail is gekomen. Controleer of u het zelf terug kunt plaatsen, maar over het algemeen is de toegang tot het mechanisme zacht en vereist de hulp van een professional. Als u andere elementen heeft die complicaties met zich meebrengen, zoals een kap die vastzit op Land Rover Evoque, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te raadplegen om u te helpen het probleem op te lossen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Evoque in de categorie Land Rover Evoque.

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Land Rover Evoque
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector