Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stoel zit Land Rover LR4 vast

In dit artikel gaan we het hebben over een probleem dat frustrerend maar niet erg ernstig is. In feite, in tegenstelling tot een lekkende injector of een trillende motoreenheid, die het slachtoffer is van een zit vast op Land Rover LR4 is op zichzelf niet erg serieus. Hoewel het kan voorkomen dat u correct in uw auto wordt geïnstalleerd of dat uw passagiers via een van de zijkanten van uw Land Rover LR4 binnenkomen, komt er niets belangrijks aan. Maar we zullen nog steeds proberen u te helpen de stoel te ontgrendelen. Om dit te bereiken zullen we ons in eerste instantie concentreren op een voorstoel geblokkeerd op Land Rover LR4 en dan, in een tweede stap, op een achterbank geblokkeerd op uw auto.

Voorstoel zit vast op Land Rover LR4

Dus we beginnen deze inhoud op de stoelen zaten vast op de Land Rover LR4 door het scenario van de voorstoelen, dat het de bestuurdersstoel of de passagiersstoel is, zal het probleem ongeveer hetzelfde zijn, we gaan aandacht besteden aan twee verschillende problemen, de onmogelijkheid om de stoel op te klappen en vervolgens te verplaatsen vooruit of achteruit.

Het is onmogelijk om de voorstoel van mijn Land Rover LR4 neer te klappen

.

Dus je begint met een voorstoel zit vast op Land Rover LR4 en vooral als je problemen hebt klap de stoel neer . Houd er rekening mee dat het in deze omstandigheid moeilijk zal zijn om het probleem zelf op te lossen. In werkelijkheid is het in het algemeen de kabel van het mechanisme die uit de geleiding is gekomen of is afgebroken en om er toegang toe te hebben, moet u de zitting van uw Land Rover LR4 volledig uit elkaar halen. We raden u aan deze stap te nemen, maar het kan even duren en u moet mogelijk het hele mechanisme wijzigen, of u moet naar een professional gaan die de service sneller zal uitvoeren.

Het is onmogelijk om de voorstoel van mijn Land Rover LR4 naar voren of naar achteren te verplaatsen

De tweede mogelijkheid van een voorstoel zit vast op Land Rover LR4 is dat je het niet langer vooruit of achteruit kunt verplaatsen. Dit is gegarandeerd een probleem als u een optimale rijpositie wilt hebben of als u wilt dat uw passagiers voldoende beenruimte hebben.

  • Elektrische stoel geblokkeerd Land Rover LR4:

    Het eerste dat u moet controleren wanneer u een elektrisch bediende stoel hebt vergrendeld op de Land Rover LR4, is dat er geen items in uw stoelverplaatsingen zitten. Als u geen vreemde voorwerpen ontdekt, kan het helaas de stoelmotor zijn die de schuld heeft. Controleer allereerst met een manometer of het goed is voorzien van elektriciteit en als dit het geval is, zal het waarschijnlijk moeten worden vervangen.

  • Over het algemeen is het in deze omstandigheid slechts een kwestie van een vreemd lichaam dat zichzelf in een van de twee glijbanen van de vastzittende stoel van uw Land Rover LR4 heeft geplaatst. Controleer dus beide dia’s voorzichtig, zelfs een klein voorwerp kan uw stoel blokkeren. Als dit niet het geval is, controleer dan of de hendel waarmee het mechanisme wordt bediend niet is beschadigd of dat de kabel is losgeraakt.

Achterbank zit vast Land Rover LR4

Ten slotte, tweede deel van onze inhoud, zullen we ons concentreren op een achterbank vast op uw Land Rover LR4 , in feite is de achterbank van uw auto niet gebouwd met dezelfde mechanismen als uw voorstoelen en de meest elementaire zorg die u misschien kent is de achterbank van uw Land Rover LR4 niet kan neerklappen meer. De meest elementaire zorg zijn de openingsmechanismen die zich in de hoofdsteunen bevinden. Net als bij de voorstoelen van uw Land Rover LR4 is het vaak een kabel die uit de rail is gekomen. Onderzoek of u het zelf terug in de pagina kunt plaatsen, maar vaak is de toegang tot het mechanisme zachtaardig en moet een professional worden geroepen. Als u andere componenten heeft die complicaties veroorzaken, zoals een kap die vastzit op de Land Rover LR4, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel om u te helpen het probleem op te lossen.

Bekijk de categorie Land Rover LR4 voor meer tips over de Land Rover LR4.

Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Land Rover LR4, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector