Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stoel zit Land Rover Range Rover Evoque vast

Vandaag gaan we een probleem aanpakken dat irritant maar niet erg ernstig is. In werkelijkheid, in tegenstelling tot een lekkende injector of een trillende motoreenheid, wordt het slachtoffer van een vastzittende stoel op Land Rover Range Rover Evoque is op zich niet extreem ernstig. Desalniettemin kan het ervoor zorgen dat u niet correct in uw auto wordt geïnstalleerd of dat uw passagiers binnenkomen via een van de zijkanten van uw Land Rover Range Rover Evoque, er komt niets kritisch aan. Maar we proberen je toch te helpen de stoel te ontgrendelen. Om dit te doen, zullen we ons allereerst concentreren op: een voorstoel geblokkeerd op Land Rover Range Rover Evoque , dan, in een tweede gedeelte, op een achterbank geblokkeerd op uw auto.

Voorstoel vast op Land Rover Range Rover Evoque

Dus we beginnen dit artikel op de stoelen vast op Land Rover Range Rover Evoque door het scenario van de voorstoelen, dat het de bestuurdersstoel of de passagiersstoel is, zal het probleem ongeveer hetzelfde zijn, we gaan ons concentreren op twee verschillende zorgen, de onmogelijkheid om de stoel neer te klappen en vervolgens naar voren te schuiven of achteruit.

Onmogelijk om de voorstoel van mijn Land Rover Range Rover Evoque neer te klappen

.

Dus je begint met een voorstoel vast op Land Rover Range Rover Evoque en vooral als u zich zorgen maakt klap de stoel neer . Houd er rekening mee dat het in deze omstandigheden moeilijk zal zijn om het probleem zelf op te lossen. In feite is het over het algemeen de kabel van het systeem die uit de geleider is gekomen of is afgebroken en om er toegang toe te krijgen, moet u de stoel van uw Land Rover Range Rover Evoque volledig demonteren. We raden u aan deze stap te nemen, maar het kan enige tijd duren en u moet mogelijk het hele systeem wijzigen, of u moet naar een specialist gaan die de service sneller zal uitvoeren.

Onmogelijk om de voorstoel naar voren of naar achteren te bewegen vanuit mijn Land Rover Range Rover Evoque

De tweede kans van een voorstoel vast op Land Rover Range Rover Evoque is dat je het niet langer vooruit of achteruit kunt verplaatsen. Dit is gegarandeerd een probleem als u een geschikte rijpositie wilt hebben of als u wilt dat uw passagiers voldoende ruimte hebben.

  • Elektrische stoel geblokkeerd Land Rover Range Rover Evoque:

    Het eerste dat u moet onderzoeken wanneer u een elektrisch bedienbare stoel hebt vergrendeld op de Land Rover Range Rover Evoque, is dat uw stoelschuiven vrij zijn van items. Als u geen vreemde voorwerpen ontdekt, kan het helaas de stoelmotor zijn die hiervoor verantwoordelijk is. Ga eerst met een manometer na of deze goed van stroom wordt voorzien en als dat het geval is, zal deze waarschijnlijk moeten worden gewijzigd.

  • Over het algemeen is het in dit geval alleen een kwestie van een vreemd lichaam dat zich in een van de twee schuiven van de vastgelopen stoel van uw Land Rover Range Rover Evoque heeft gepositioneerd. Kijk dus voorzichtig naar beide dia’s, zelfs een klein onderwerp kan uw stoel blokkeren. Als dit niet het geval is, controleer dan of het handvat waarmee het systeem is uitgevoerd niet is beschadigd of dat de kabel is losgeraakt.

Achterbank zit vast Land Rover Range Rover Evoque

Ten slotte zullen we ons concentreren op het tweede deel van ons artikel een achterbank vast op uw Land Rover Range Rover Evoque , in werkelijkheid is de achterbank van uw auto niet vooraf geladen met dezelfde systemen als uw voorstoelen en de meest voorkomende zorg die u misschien kent, is het niet kunnen neerklappen van de achterbank van uw Land Rover Range Rover Evoque niet meer. De meest voorkomende zorg zijn de openingssystemen die zich in de hoofdsteunen bevinden. Net als bij de voorstoelen van uw Land Rover Range Rover Evoque is het nogal eens een kabel die uit de rail is gekomen. Controleer of u het zonder hulp weer op de pagina kunt zetten, maar vaak is de toegang tot het systeem delicaat en is de oproep van een specialist noodzakelijk. Als je andere componenten hebt die problemen veroorzaken, zoals een motorkap die vastzit op de Land Rover Range Rover Evoque, denk dan niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen om je te helpen het op te lossen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Land Rover Range Rover Sport, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector