Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stoel zit Land Rover Range Rover Sport vast

Vandaag gaan we het hebben over een probleem dat frustrerend maar niet erg ernstig is. In feite, in tegenstelling tot een lekkende injector of een trillende motoreenheid, het slachtoffer zijn van een zit vast op Land Rover Range Rover Sport is op zich niet buitengewoon ernstig. Desalniettemin kan het voorkomen dat u correct in uw auto wordt geïnstalleerd of dat uw passagiers via een van de zijkanten van uw Land Rover Range Rover Sport binnenkomen, zonder dat er iets belangrijks komt. Maar we zullen nog steeds proberen u te helpen de stoel te ontgrendelen. Om dit te bereiken, zullen we ons allereerst concentreren op een voorstoel geblokkeerd op Land Rover Range Rover Sport en dan, in een tweede stap, op een achterbank geblokkeerd op uw auto.

Voorstoel zit vast op Land Rover Range Rover Sport

Dus we beginnen deze richtlijn op de stoelen zaten vast op de Land Rover Range Rover Sport in het geval van de voorstoelen, dat het de bestuurdersstoel of de passagiersstoel is, het probleem zal ongeveer hetzelfde zijn, we gaan ons concentreren op twee verschillende problemen, de onmogelijkheid om de stoel op te klappen en vervolgens naar voren te schuiven of achteruit.

Het is onmogelijk om de voorstoel van mijn Land Rover Range Rover Sport neer te klappen

.

Dus je begint met een voorstoel zit vast op Land Rover Range Rover Sport en vooral als je problemen hebt klap de stoel neer . Onthoud dat het in deze situatie moeilijk zal zijn om het probleem zelf op te lossen. De waarheid is dat over het algemeen de kabel van het mechanisme uit zijn gids is gekomen of is afgebroken en om er toegang toe te hebben, moet je de zitting van je Land Rover Range Rover Sport volledig demonteren. We raden u aan om deze stap te nemen, maar het kan even duren en u moet mogelijk het hele mechanisme wijzigen of naar een specialist gaan die de service sneller zal uitvoeren.

Het is onmogelijk om de voorstoel vanuit mijn Land Rover Range Rover Sport naar voren of naar achteren te verplaatsen

De tweede kans van een voorstoel zit vast op Land Rover Range Rover Sport is dat je het niet langer vooruit of achteruit kunt verplaatsen. Dit is ongetwijfeld een probleem als u een ideale rijpositie wilt hebben of als u wilt dat uw passagiers voldoende ruimte hebben.

  • Elektrische stoel geblokkeerd Land Rover Range Rover Sport:

    Het eerste dat u moet controleren wanneer u een elektrisch bediende stoel heeft vergrendeld op de Land Rover Range Rover Sport, is dat er geen items in uw stoelverplaatsingen zitten. Als u geen vreemde voorwerpen vindt, kan het helaas de stoelmotor zijn die de schuld heeft. Controleer om te beginnen of het goed is voorzien van elektriciteit met behulp van een manometer en als dit het geval is, zal het zeker moeten worden vervangen.

  • Over het algemeen is het in deze situatie gewoon een kwestie van een vreemd lichaam dat zichzelf in een van de twee glijbanen van de vastzittende stoel van uw Land Rover Range Rover Sport heeft geplaatst. Controleer dus beide dia’s voorzichtig, zelfs een klein onderwerp kan uw stoel blokkeren. Als dit niet het geval is, controleer dan of de hendel die wordt gebruikt om het systeem uit te voeren niet gebroken is of dat de kabel los is geraakt.

Achterbank zit vast Land Rover Range Rover Sport

Ten slotte zullen we ons richten op het tweede deel van onze richtlijn een achterbank vast op uw Land Rover Range Rover Sport het is duidelijk dat de achterbank van uw auto niet is voorgeladen met dezelfde mechanismen als uw voorstoelen en het meest elementaire dat u misschien weet is de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport niet kunnen neerklappen meer. De meest elementaire kwestie zijn de openingsmechanismen die zich in de hoofdsteunen bevinden. Net als bij de voorstoelen van uw Land Rover Range Rover Sport is het over het algemeen een kabel die uit de rail is gekomen. Onderzoek of u het zelf terug in de pagina kunt plaatsen, maar over het algemeen is de toegang tot het systeem delicaat en moet u een specialist bellen. Als u andere componenten heeft die problemen veroorzaken, zoals een kap die vastzit op de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze inhoud te raadplegen om u te helpen het probleem op te lossen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Sport in de categorie Land Rover Range Rover Sport.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op de Land Rover Range Rover afstellen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector