Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stoel zit Lincoln MKX vast

In dit artikel gaan we het hebben over een probleem dat frustrerend maar niet erg groot is. In feite is, in tegenstelling tot een lekkende injector of een trillende motor, slachtoffer van een zit vast op Lincoln MKX is op zich niet extreem groot. Ook al zou het kunnen voorkomen dat u effectief in uw auto wordt geïnstalleerd of ervoor zorgt dat uw passagiers via een van de zijkanten van uw Lincoln MKX binnenkomen, niets belangrijks aan de horizon. Maar we zullen nog steeds proberen u te helpen de stoel te ontgrendelen. Om dit te bereiken, zullen we ons eerst concentreren op een voorstoel geblokkeerd op Lincoln MKX , dan, in een tweede gedeelte, op een achterbank geblokkeerd op uw auto.

Voorstoel zit vast op Lincoln MKX

Dus we beginnen met de inhoud van dit artikel de stoelen zaten vast op Lincoln MKX door de omstandigheid van de voorstoelen, dat het de bestuurdersstoel of de passagiersstoel is, zullen de problemen ongeveer hetzelfde zijn, we gaan aandacht besteden aan twee verschillende complicaties, de onmogelijkheid om de stoel op te klappen en vervolgens te verplaatsen vooruit of achteruit.

Het is onmogelijk om de voorstoel van mijn Lincoln MKX neer te klappen

.

Dus je begint met een voorstoel zit vast op Lincoln MKX en vooral als je complicaties hebt klap de stoel neer . Onthoud dat het in deze situatie ingewikkeld zal zijn om het probleem zelf op te lossen. De waarheid is dat in het algemeen de kabel van het mechanisme uit de handleiding is gekomen of is afgebroken en om er toegang toe te hebben, moet je de zitting van je Lincoln MKX volledig demonteren. We raden u aan deze stap te nemen, maar het kan even duren en u moet mogelijk het hele mechanisme wijzigen of u moet naar een professional gaan die de service gemakkelijker zal uitvoeren.

Het is onmogelijk om de voorstoel van mijn Lincoln MKX naar voren of naar achteren te verplaatsen

De tweede kans van een voorstoel zit vast op Lincoln MKX is dat je het niet langer vooruit of achteruit kunt verplaatsen. Dit is ongetwijfeld een probleem als u een ideale rijpositie wilt hebben of als u wilt dat uw passagiers voldoende beenruimte hebben.

  • Elektrische stoel geblokkeerd Lincoln MKX:

    Het eerste dat u moet onderzoeken als u een elektrisch bediende stoel hebt vergrendeld op de Lincoln MKX, is dat uw stoelschuiven vrij zijn van dingen. Als je geen vreemde dingen ontdekt, kan het helaas de stoelmotor zijn die de schuldige is. Kijk allereerst of hij goed van stroom wordt voorzien met behulp van een manometer en of dit de omstandigheid is, dan zal hij zeker vervangen moeten worden.

  • In de meeste gevallen is het in deze situatie slechts een probleem van een vreemd lichaam dat zichzelf in een van de twee dia’s van de vastzittende stoel van uw Lincoln MKX heeft geplaatst. Kijk dus voorzichtig naar beide dia’s, zelfs een klein onderwerp kan uw stoel blokkeren. Als dit niet het geval is, controleer dan of de hendel waarmee het systeem wordt bediend niet is beschadigd of dat de kabel is losgeraakt.

Achterbank zit vast Lincoln MKX

Ten slotte zullen we ons concentreren op het tweede deel van de inhoud van ons artikel een achterbank vast op uw Lincoln MKX , zeker, de achterbank van uw auto is niet uitgerust met dezelfde mechanismen als uw voorstoelen en de meest algemene zorg die u wellicht kent is niet in staat zijn om de achterbank van uw Lincoln MKX neer te klappen meer. De meest algemene zorg zijn de openingsmechanismen die zich in de hoofdsteunen bevinden. Net als bij de voorstoelen van uw Lincoln MKX is het vaak een kabel die uit de rail is gekomen. Controleer of u het zonder hulp terug kunt plaatsen, maar vaak is de toegang tot het systeem delicaat en moet u een professional inschakelen. Als u andere elementen heeft die complicaties veroorzaken, zoals een kap die vastzit op Lincoln MKX, denk dan niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen om u te helpen het probleem op te lossen.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKX wilt, ga dan naar onze Lincoln MKX-categorie.

Weiterlesen:
Lincoln MKX-motor rammelt als het koud is
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector