Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stoel zit Lincoln MKZ vast

Vandaag gaan we een probleem aanpakken dat frustrerend maar niet erg belangrijk is. In feite, in tegenstelling tot een lekkende injector, of een trillende motor, slachtoffer van een zit vast op Lincoln MKZ is op zichzelf niet zo belangrijk. Desalniettemin kan het voorkomen dat u effectief in uw auto wordt geïnstalleerd of dat uw passagiers via een van de zijkanten van uw Lincoln MKZ binnenkomen, niets belangrijks aan de horizon. Maar we zullen nog steeds proberen u te helpen de stoel te ontgrendelen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken een voorstoel geblokkeerd op Lincoln MKZ en dan, in een tweede stap, op een achterbank geblokkeerd op uw auto.

Voorstoel zit vast op Lincoln MKZ

Dus we beginnen deze inhoud op de stoelen zaten vast op Lincoln MKZ in het geval van de voorstoelen, dat het de bestuurdersstoel of de passagiersstoel is, het probleem zal ongeveer hetzelfde zijn, we gaan aandacht besteden aan twee verschillende zorgen, de onmogelijkheid om de stoel op te klappen en vervolgens te verplaatsen vooruit of achteruit.

Onmogelijk om de voorstoel van mijn Lincoln MKZ neer te klappen

.

Dus je begint met een voorstoel zit vast op Lincoln MKZ en vooral als u zich zorgen maakt klap de stoel neer . Houd er rekening mee dat het in dit scenario ingewikkeld is om het probleem zelf op te lossen. In feite is het in de meeste gevallen de kabel van het systeem die uit de handleiding is gekomen of is afgebroken en om er toegang toe te krijgen, moet u de zitting van uw Lincoln MKZ volledig uit elkaar halen. We raden u aan om deze stap te nemen, maar het kan even duren en mogelijk moet u het hele systeem wijzigen of naar een specialist gaan die de service sneller zal uitvoeren.

Het is onmogelijk om de voorstoel vanuit mijn Lincoln MKZ naar voren of naar achteren te verplaatsen

De tweede kans van een voorstoel zit vast op Lincoln MKZ is dat je het niet langer vooruit of achteruit kunt verplaatsen. Dit is zeker een probleem als u een ideale rijpositie wilt hebben of als u wilt dat uw passagiers voldoende ruimte hebben.

  • Elektrische stoel geblokkeerd Lincoln MKZ:

    Het eerste dat u moet controleren wanneer u een elektrisch bediende stoel hebt vergrendeld op de Lincoln MKZ, is dat de schuifplaten van uw stoel geen items bevatten. Als u geen vreemde dingen vindt, kan het helaas de stoelmotor zijn die hiervoor verantwoordelijk is. Controleer om te beginnen met een manometer of hij goed van stroom wordt voorzien en als dit het geval is, moet hij vrijwel zeker worden vervangen.

  • Over het algemeen is het in dit scenario alleen een probleem van een vreemd lichaam dat zichzelf in een van de twee dia’s van de vastzittende stoel van uw Lincoln MKZ heeft geplaatst. Dus bekijk beide dia’s aandachtig, zelfs een klein voorwerp kan uw stoel blokkeren. Als dit niet het geval is, controleer dan of de hendel waarmee het systeem wordt bediend niet is beschadigd of dat de kabel is losgeraakt.

Achterbank vast Lincoln MKZ

Ten slotte zullen we kijken naar het tweede deel van onze inhoud een achterbank vast op uw Lincoln MKZ het is duidelijk dat de achterbank van uw auto niet is voorgeladen met dezelfde mechanismen als uw voorstoelen en het meest elementaire dat u misschien weet is niet in staat om de achterbank van uw Lincoln MKZ neer te klappen meer. De meest elementaire kwestie zijn de openingsmechanismen die zijn gebaseerd op de hoofdsteunen. Net als bij de voorstoelen van uw Lincoln MKZ is het over het algemeen een kabel die uit de rail is gekomen. Onderzoek of u het zelf terug in de pagina kunt plaatsen, maar over het algemeen is de toegang tot het systeem delicaat en moet u een specialist bellen. Als u andere elementen heeft die complicaties veroorzaken, zoals een kap die vastzit op Lincoln MKZ, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te raadplegen om u te helpen het probleem op te lossen.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Weiterlesen:
Hoe Lincoln MKZ handmatig vergrendelen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector