Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stuck kofferbak op Lincoln Continental, wat kan ik doen?

Ondanks het feit dat auto’s de neiging hebben om steeds compacter te worden, geniet men met plezier van een aanzienlijk volume aan transport op de meest recente voertuigen. Gaat u op vakantie, winkelen of verhuizen, de kofferbak van uw Lincoln Continental is een grote en zeer belangrijke ruimte. Zo, wat te doen als de kofferbak van uw Lincoln Continental vastzit? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar het kan zijn dat u deze inhoud nuttig vindt als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe je de vastzittende kofferbak van een Lincoln Continental opent.

Kofferbakslot Lincoln Continental zit vast, waarom?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de wortels van een Lincoln Continental-stam die vastlopen . Ze kunnen meerdere zijn, maar in de meeste gevallen zullen het dezelfde problemen zijn.

Verbindingsdraden voor Lincoln Continental koffervergrendeling doorgesneden

Eerste oorzaak voor vastzittende kofferbak op Lincoln Continental. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakvergrendeling mogelijk door kracht of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel aan de buitenkant van de kofferbak niet reageert en kan mogelijk ook problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk worden veroorzaakt door dezelfde kabelboom. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoud over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Lincoln Continental als u niet weet hoe u hun toestand moet controleren), dan is de kans groot dat de achterklep van uw Lincoln Continental is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

Lincoln Continental kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lincoln Continental dat de oorzaak van uw probleem is . In feite is het mogelijk dat het na verloop van tijd mogelijk geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen breken. In dit geval activeert de actie van de romphandgreep het systeem niet meer. Mogelijk merkt u nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Hoe Lincoln Continental openen met een lege batterij?

Er zit iets vast in het slot van mijn Lincoln Continental-kofferbak

Tot slot nog een laatste mogelijkheid, ondanks het feit dat de oorzaak van het probleem doorgaans al vaststaat. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe maak je een vastzittende Lincoln Continental kofferbak open?

Nu we de verschillende oorzaken voor a hebben ontdekt kofferbak vast op Lincoln Continental , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Lincoln Continental openen met het binnenslot

.

De eerste kans: het kofferslot van uw Lincoln Continental is volledig geblokkeerd, de externe handgreep kan beschadigd zijn of u heeft mogelijk een elektrisch probleem. In zo’n geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . Inderdaad, niet iedereen is zich ervan bewust, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat lokaliseren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferslot van uw Lincoln Continental te ontgrendelen .

Open kofferbak vastgelopen Lincoln Continental met een smeermiddel spray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de achterklep van uw Lincoln Continental is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u ontvetter van binnenuit uw auto om schoon te maken en smeert u het slot van uw Lincoln Continental. Deze remedie geeft u mogelijk de mogelijkheid om uw vergrendelde kofferbak opnieuw te bedienen.

Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op Lincoln Continental controleren?

Open de geblokkeerde achterklep Lincoln Continental, probeer het vreemde voorwerp eruit te halen

Als laatste mogelijkheid is het mogelijk dat de kofferbak van uw Lincoln Continental is geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In dat geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen uit je auto te halen om zo veel mogelijk open toegang tot het slot te hebben en probeer zoveel mogelijk vreemde voorwerpen met een tang uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij kunnen de vergrendelde koffer van uw Lincoln Continental niet openen , we raden u aan om naar uw monteur te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector